Over Information BuildersSuperieure klantenservice en toonaangevende innovatie zijn de twee leidende principes van ons bedrijf en van onze medewerkers. Ons enige belang is ervoor te zorgen dat onze klanten oplossingen voor intelligence, integration, en integrity kunnen toepassen om de prestaties in hun gehele onderneming te verbeteren.

Het succes van onze klanten betekent dan ook alles voor Information Builders.

Feiten en cijfers

  • Bekroonde klantenservice
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Miljoenen gebruikers over de hele wereld
  • Meer dan 12.000 klanten

Information Builders (1975) blijft de softwarewereld verrassen met state-of-the-art technologie die bedrijven, overheden en instellingen transformeert. Wij blijven een van de grootste private softwarebedrijven. Ons hoofdkantoor is te vinden boven Madison Square Garden in New York en wij zijn actief vanuit meer dan 60 vestigingen in de hele wereld. We hebben een actief klantenbestand met ruim 12.000 grootschalige installaties bij meer dan 8.000 organisaties. Onze recente, met succes aangegane relatie met IBM heeft ons in staat gesteld introductie-versies van onze software te leveren voor nog eens 35.000+ nieuwe installaties wereldwijd. Bovendien is Information Builders een belangrijke leverancier van vele, toonaangevende softwarebedrijven in de industrie, waaronder IBM, SAP en Oracle.

Naast onze inzet voor superieure software engineering zijn we trots op onze mensen. De gehele staf van Information Builders is gericht op het succes van onze klanten, en wij hebben de meest getalenteerde en creatieve professionals in de industrie aan boord. De medewerkers van Information Builders behoren tot de meest gewaardeerde en de best getrainde professionals. De professionaliteit en de staat van dienst van onze mensen worden door onze klanten vaak genoemd als onderscheidende factor.

Onze reputatie op het gebied van klantenservice heeft ons de hoogste bekroningen opgeleverd, onder meer van CRM Magazine en de SSPA, alsmede de American Business Awards. Onze producten en services hebben de hoogste waarderingen gekregen van de grote onafhankelijke onderzoeksbureaus zoals Gartner, Forrester, Ventana Research, BARC, Butler, Bloor en The Data Warehouse Institute (TDWI). En nog belangrijker, onze klanten hebben voor hun prestaties de meeste informatietechnologie en business bekroningen gekregen. Meer dan 50 van onze klanten zagen in het kader van het Computerworld Honors Program hun informatiesystemen opgenomen door het Smithsonian Institute vanwege de superieure resultaten met informatietechnologie.

Laat ons u helpen het volgende succesverhaal tot stand te brengen!
Neem contact met ons op.
 

Information Builders – Corporate Websites