Gartner Magic Quadrant voor Business Intelligence en Analytics Platforms

Het Gartner Magic Quadrant voor Business Intelligence en Analytics Platforms van 2016 richt zich dit jaar voornamelijk op Self-Service Data Discovery tools die geen belangrijke IT betrokkenheid vereisen. Voor deze Magic Quadrant evalueerde Gartner alleen onze nieuwe InfoAssist+ productlijn en niet de rest van ons enterprise platform. Bij Information Builders bieden we niet alleen Data Discovery, maar ook een breed scala van Self-Service mogelijkheden voor een verscheidenheid aan gebruikers - binnen en buiten de firewall.

Dit rapport evalueerde 24 leveranciers waaronder Domo, MicroStrategy, Qlik en Tableau. Voor meer informatie kunt u hier het rapport downloaden.

Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die in zijn onderzoekspublicaties worden vermeld en adviseert technologiegebruikers evenmin om alleen de leveranciers met de hoogste beoordelingen te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner geven opvattingen van de onderzoeksorganisaties van Gartner weer en dienen niet te worden opgevat als een weergave van feiten. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Graag het formulier hieronder volledig invullen

Information Builders respecteert uw recht op privacy.