Gartner Magic Quadrant voor data-integratie tools 2016

Zoals Gartner in haar laatste Magic Quadrant over data-integratietoepassingen zegt: "Applicaties worden niet meer alleen gebruikt voor silo-opslag, maar ook voor integraties. Welke technologieën gebruikt u om het allemaal bij elkaar te brengen? Wij vinden dat Information Builders een goede keuze is."

In het Magic Quadrant van dit jaar zijn we weer gepositioneerd als visionair, allemaal op basis van onze sterke punten in data-integratie en klantenservice.

Vul onderstaand formulier in om de hele primeur te krijgen: de sterke en zwakke punten, de trends in de markt, en nog veel meer.

Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die in zijn onderzoekspublicaties worden vermeld en adviseert technologiegebruikers evenmin om alleen de leveranciers met de hoogste beoordelingen te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner geven opvattingen van de onderzoeksorganisaties van Gartner weer en dienen niet te worden opgevat als een weergave van feiten. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Graag het formulier hieronder volledig invullen

Information Builders respecteert uw recht op privacy.