Gartner's Magic Quadrant voor Business Intelligence & Anlytics Platforms 2017

Gartner’s Magic Quadrant voor Business Intelligence & Analytics Platforms 2017 evalueert Data Visualization en Self-Service Analytics tools, waaronder ons WebFOCUS InfoAssist+ product.

Deze tools zijn slechts een onderdeel van het groot aantal data & analytics mogelijkheden die ons WebFOCUS Business Intelligence en Analytics platform kan bieden. Het rapport evalueert in totaal 24 leveranciers, waaronder Birst, Domo, Microstrategy, Tableau en Qlik.

Voor meer informatie kunt u het rapport hier downloaden.

Deze grafiek is door Gartner Inc. gepubliceerd als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het gehele document. Gartner beveelt geen leveranciers, producten of services aan die in hun wetenschappelijke publicaties worden onderschreven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de hoogste beoordeling of andere benaming te selecteren. De publicaties van het Gartner onderzoek bestaan ​​uit de adviezen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Graag het formulier hieronder volledig invullen

Information Builders respecteert uw recht op privacy.