Gartner Magic Quadrant for Data Integration Tools 2017

Lees hier het Gartner’s Magic Quadrant-rapport over data-integratietoepassingen.

Ontdek welke everanciers door Gartner worden erkend, gelet op de meest kritische factoren binnen een algehele reeks mogelijkheden van data-integratietoepassingen.

Gartner benoemt Information Builders als visionair. Met onze data-integratiecapaciteit kunnen we snelle toegang tot tijdige, nauwkeurige data over alle systemen, processen en belanghebbenden garanderen. Bovendien is er sprake van een ongeëvenaarde interoperabiliteit tussen uiteenlopende systemen en data.

We zijn zeer verheugd dat ons vermogen om onze veelomvattende visie uit te voeren wordt erkend. Het rapport kunt u hier lezen.

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of service aan die in de onderzoekspublicaties worden behandeld en adviseert gebruikers niet om al dan niet te kiezen voor leveranciers met de hoogste waardering. Gartner onderzoekspublicaties bestaan uit meningen van Gartner's onderzoeksorganisatie en dienen niet geïnterpreteerd te worden als feitelijke weergave. Gartner doet afstand van alle garanties, expliciet of impliciet, ten aanzien van dit onderzoek, inclusief garanties van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Graag het formulier hieronder volledig invullen

Information Builders respecteert uw recht op privacy.