Gartner Magic Quadrant for Data Integration Tools 2017

Gartner’s Magic Quadrant-rapport over data-integratietoepassingen is net gepubliceerd. Ontdek welke verkopers door Gartner worden erkend als de beste gelet op het totale aanbod van mogelijkheden die van data-integratietoepassingen worden verwacht.

Volgens Gartner heeft Information Builders een vooruitziende blik. Met onze data-integratiecapaciteit kunnen we snelle toegang tot tijdige, nauwkeurige data binnen alle systemen, processen en belanghebbenden garanderen. Bovendien is er sprake van een ongeëvenaarde interoperabiliteit tussen uiteenlopende systemen en data.We zijn zeer verheugd dat ons vermogen om onze veelomvattende visie uit te voeren wordt erkend. Het rapport met onze aanvullingen kunt u hier lezen.

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of service aan die in de onderzoekspublicaties worden behandeld en adviseert gebruikers niet om al dan niet te kiezen voor leveranciers met de hoogste waardering. Gartner onderzoekspublicaties bestaan uit meningen van Gartner's onderzoeksorganisatie en dienen niet geïnterpreteerd te worden als feitelijke weergave. Gartner doet afstand van alle garanties, expliciet of impliciet, ten aanzien van dit onderzoek, inclusief garanties van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Graag het formulier hieronder volledig invullen

Information Builders respecteert uw recht op privacy.