Duurzaam ondernemen

Information Builders is toegewijd om de impact van het bedrijf op het milieu te verlagen.

Door onze mensen en middelen effectief te managen vergroten we de duurzaamheid van onze business terwijl we de kosten drukken. Het resultaat is profijtelijk voor Information Builders, onze klanten, partners, de gemeenschappen waarin we leven en zaken doen en voor de planeet.

Zoals altijd zijn onze medewerkers de sleutel tot succes. Met onze product-innovaties stimuleren we papierloze rapportage. Dit passen we zelf toe in onze dagelijkse activiteiten en communicaties; we recyclen papier, plastic en andere verbruiksartikelen; verbruiken minder elektriciteit door computers uit te zetten en het licht uit te doen; en we nemen deel aan lokale milieuactiviteiten en vieringen van Earth Day.

Natuurlijk vervult het centrale management waar mogelijk zijn rol. Zo hebben we beleid voor het recyclen van computercomponenten en zijn waar het kan de thermostaten bijgesteld van de gebouwen waarin we werken.

Ons centrale hoofdkantoor is LEED-gecertificeerd – ontworpen en gebouwd om hoge prestaties te bereiken in sleutelgebieden voor de gezondheid van mens en milieu: duurzaam ontwikkeld, waterbesparend, energie-efficiënt, selectief in materiaalgebruik en met een schoon binnenmilieu.

Wij weten dat duurzame business goede business is – en we doen ons best een goede business partner te zijn.