Business Intelligence en Integration White Papers

Nieuw verschenen

Aanbevolen rapporten en white papers

Omni-Gen: het vereenvoudigen en versnellen van Master Data Management

Traditionele benaderingen om gegevens te beheersen nemen veel tijd in beslag, zijn ingewikkeld en vragen omslachtige inspanningen die middelen uitputten - het kan een jaar of langer duren om één domein te produceren. In deze whitepaper bespreken we de valkuilen en problemen van het verouderde Master Data Management, en halen we innovatieve nieuwe methoden aan. U zult ook kennismaken met Omni-Gen, een product dat de creatie en implementatie van applicatiebeheer vereenvoudigt en versnelt.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download
Acht belangrijke criteria voor succes: de Information Builders-methode

Deze tweede, bestaande uit twee, whitepaper behandelt de noodzaak voor self-service analytics door acht kritische factoren aan te kaarten die nodig zijn voor het succes van self-service.
Van flexibiliteit en gebruiksgemak tot schaalbaarheid, veiligheid en kwaliteit van de data. Door rekening te houden met deze criteria bij het kiezen van een toepassing voor self-service analytics, is iedereen in staat om sneller betere beslissingen te nemen. Het behandelt ook successen uit de praktijk gebaseerd op de oplossingen van Information Builders voor Intelligence, Integration en Integrity.

Download
Totaal vernieuwde selfservice voor brede toepassing van analytics

Door self-service analytics kan iedereen overal toegang krijgen tot de data die nodig is om betere beslissingen te nemen, zonder dat hier ingewikkelde toepassingen of uitgebreide trainingen voor nodig zijn. Deze eerste, bestaande uit twee, whitepaper over self-service analytics geeft antwoorden op de volgende belangrijke vragen: Hoe voldoe ik aan de behoefte van verschillende gebruikersgroepen? Is mijn data klaar voor self-service gebruik? Waar past big data in dit plaatje? Het behandelt ook successen uit de praktijk en spreekt over het WebFOCUS BI platform voor analytics, met zijn scala aan toepassingen en mogelijkheden voor het publiceren en delen van bedrijfsinformatie met alle belanghebbenden.

...

Download
Performance Management zonder vooroordelen

Ondernemingen van deze tijd vereisen een best-of-breed performance management platform. Information Builders’ ‘Performance Management Framework’ is een krachtige, allesomvattende oplossing die effectief en efficiënt beheer van zowel financiële en operationele prestaties binnen de onderneming vergemakkelijkt.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download
Kan uw Business Intelligence omgeving de datagroei aan?

Deze whitepaper bespreekt de voor- en nadelen van verschillende soorten ingesloten data stores. Het demonstreert tevens, door middel van benchmark tests, hoe WebFOCUS Hyperstage snel antwoorden geeft op databaseverzoeken en effectief kan inschalen op de hoeveelheid data – zonder de behoefte voor commodity-hardware of complexe administratie van de database. De whitepaper vergelijkt Hyperstage met OLAP en in-memory analytische oplossingen, daarnaast wordt er uitgelegd wat Hyperstage superieur maakt.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download
Zeven manieren om de klantervaring te verbeteren met behulp van BI en Analytics

Deze whitepaper onderzoekt zeven technologische innovaties die bedrijven in staat stellen om de klantervaring in de hedendaagse multi-channel wereld te optimaliseren. U leert over klantgerichte en mobile Business Intelligence (BI), predictive en sentiment analytics, master data management en over andere hulpmiddelen die ontwikkeld zijn om de kwaliteit van de klantenservice te verbeteren door het stroomlijnen van de activiteiten, het verbeteren van de dienstverlening en het verhogen van de productiviteit enprestaties van de ondersteunende teams. Naast deze 7 innovaties komen er ook case studies aan bod in deze whitepaper.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download
Data Monetization Strategieën: Hoe u geld kunt verdienen of besparen met Data en Analytics

In deze white paper laten we u verschillende manieren zien om de waarde van enterprise data te achterhalen. Inclusief big data en open data, voor het genereren van nieuwe inkomsten, het realiseren van aanzienlijke kostenbesparingen, het herdefiniëren van de klantervaring en het complete veranderen van het ‘dagelijkse werk’.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download
InfoApps™: Een nieuw tijdperk van Self-Service Analytics

Tegenwoordig wordt van ICT-leiders en ondernemers verwacht dat ze self-service analytics apps op maat leveren voor specifieke omstandigheden en een eenvoudige app-store-achtige ervaring bieden aan gebruikers. Dat noemen we een InfoApp™. In deze whitepaper komen veelgestelde vragen aan de orde over InfoApps, die de gebruiker zeer interactieve analytische content bieden, zoals datavisualisaties, tabellen, grafieken en rapporten, vanuit een eenvoudige app-store-achtige ervaring. Het artikel illustreert hoe de komst van InfoApps de wereld van self-service analytics heeft veranderd en laat zien hoe ICT op een doeltreffende manier kan bijdragen aan een krachtige bedrijfsvoering.

Let op: Deze inhoud...

Download
Betere bedrijfsresultaten met een praktische data strategie

Wat een luxeprobleem: We beschikken over zoveel data dat we er geen raad mee weten, er de tijd of energie niet voor hebben om het te delen en soms niet eens weten waar het zich bevindt. Als u datamanagement op een andere manier wilt aanpakken, data beter wilt beheren en gebruiken, of meer strategisch wilt omgaan met data, dan is deze whitepaper uitermate geschikt voor u. Er wordt geen standaardsituatie besproken en geen kant-en-klare data strategie uiteengezet, maar het biedt u daarentegen richtlijnen om uw eigen strategie te bepalen, passend bij úw organisatie, aan de hand van overwegingen op basis van onze ervaringen met tienduizenden klanten.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download
Een nieuwe generatie Business Analytics: Meer dan slechts BI en Data Discovery-tools

Deze whitepaper gaat in op het belang van het gebruik van geavanceerde datavisualisatie en data discovery als onderdeel van een bredere bedrijfsstrategie op het gebied van business intelligence en business analytics. Het laat zien hoe deze benadering het toepassingsgebied van analytische capaciteiten uitbreidt met self-service verslaglegging en de creatie van een dashboard, zodat werknemers op elk niveau van de organisatie inzichten kunnen opdoen en maatregelen naar voren kunnen brengen die gerelateerd zijn aan resultaten - door gebruik te maken van bestaande tools, talent en infrastructuur.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download

Bekijk de complete lijst van white papers per categorie.