Business Intelligence en Integration White Papers

Nieuw verschenen

Aanbevolen rapporten en white papers

5 manieren om de acceptatie van BI en Analytics te verbeteren

Hoe goed kent u uw gebruikers? Uw vermogen om aan de verschillende behoeften van elk type gebruiker in uw organisatie te voldoen, heeft directe invloed op uw acceptatiegraad.

In deze whitepaper belichten we vijf effectieve manieren om acceptatie van BI en Analytics binnen uw organisatie te bevorderen. U leert hoe u al uw gebruikers kunt betrekken door hen de tools te bieden die ze nodig hebben om aan hun specifieke informatiebehoefte te voldoen. Daarnaast kunt u ervoor zorgen dat uw omgeving de groei in het gebruikersaantal kan ondersteunen zonder de prestaties negatief te beïnvloeden of de hardware- en administratiekosten te vergroten.

Let op: Deze inhoud is in het Engels....

Download
Data Monetization Strategieën: Hoe u geld kunt verdienen of besparen met Data en Analytics

In deze white paper laten we u verschillende manieren zien om de waarde van enterprise data te achterhalen. Inclusief big data en open data, voor het genereren van nieuwe inkomsten, het realiseren van aanzienlijke kostenbesparingen, het herdefiniëren van de klantervaring en het complete veranderen van het ‘dagelijkse werk’.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download
Een nieuwe generatie Business Analytics: Meer dan slechts BI en Data Discovery-tools

Deze whitepaper gaat in op het belang van het gebruik van geavanceerde datavisualisatie en data discovery als onderdeel van een bredere bedrijfsstrategie op het gebied van business intelligence en business analytics. Het laat zien hoe deze benadering het toepassingsgebied van analytische capaciteiten uitbreidt met self-service verslaglegging en de creatie van een dashboard, zodat werknemers op elk niveau van de organisatie inzichten kunnen opdoen en maatregelen naar voren kunnen brengen die gerelateerd zijn aan resultaten - door gebruik te maken van bestaande tools, talent en infrastructuur.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download
De 8 Worst Practices in Master Data Management en hoe deze te vermijden

De weg naar een succesvol Master Data Management (MDM) programma kan vol met omwegen en doodlopende sporen zitten. In deze whitepaper identificeren Dan Power en Julie Hunt van Hub Designs de acht worst practices bij het plannen en ontwerpen van een MDM,- en data governance programma en laten zij zien hoe het wel moet.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Download

Bekijk de complete lijst van white papers per categorie.