White papers en Technology briefs per categorie

Hoe goed kent u uw gebruikers? Uw vermogen om aan de verschillende behoeften van elk type gebruiker in uw organisatie te voldoen, heeft directe invloed op uw acceptatiegraad.

In deze whitepaper belichten we vijf effectieve manieren om acceptatie van BI en Analytics binnen uw organisatie te bevorderen. U leert hoe u al uw gebruikers kunt betrekken door hen de tools te bieden die ze nodig hebben om aan hun specifieke informatiebehoefte te voldoen. Daarnaast kunt u ervoor zorgen dat uw omgeving de groei in het gebruikersaantal kan ondersteunen zonder de prestaties negatief te beïnvloeden of de hardware- en administratiekosten te vergroten.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Organisaties die software verkopen moeten over robuuste rapportage- en analysemogelijkheden beschikken. Ze kunnen hun eigen functionaliteit bouwen, maar de voordelen van het inbedden van business intelligence (BI) tools van de beste leverancier zijn duidelijk. In dit whitepaper ontdekt u waarom inbedden belangrijk is, waarom samenwerken op de lange termijn meestal beter is, en hoe u de juiste oplossing kiest.

Het Internet of Things (IoT) omvat een breed scala aan fysieke apparaten en objecten, evenals elektronica, software, sensoren en netwerkverbindingen waarmee deze apparaten gegevens verzamelen en delen. IoT heeft een veelbelovende toekomst; al deze apparaten en de big data die ze genereren bieden onbeperkte mogelijkheden voor allerlei soorten organisaties. In deze whitepaper laten we u zien hoe u IoT en big data strategisch kunt gebruiken, door middel van use cases en succesverhalen uit de praktijk. Ook bespreken we waar onze technologie een rol kan spelen.

Wilt u weten waarom Business Intelligence (BI)-applicaties slagen waar BI-tools het laten afweten? Deze whitepaper, bijgewerkt voor 2016, toont u de vijf slechtste praktijken in BI en analytics en helpt ze te voorkomen. U leert van de ervaringen van BI-experts en informatiespecialisten en voorkomt fouten zoals Worst Practice #1: "Afhankelijk zijn van mensen om inzichten te ontplooien". Het helpt u zeker bij het inzicht krijgen in het gebruik van BI en analytics om een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen betere beslissingen kan nemen.

 

Dit whitepaper onderzoekt de technische uitdagingen die het succes van big data in de weg staan. Er wordt ook uitgelegd wat u nodig heeft om te slagen en het gaat dieper in op de iWay Big Data Integrator - een moderne oplossing voor Hadoop-gebaseerde data-integratie en –management waarmee een hoge mate van capaciteit, compatibiliteit en flexibiliteit wordt gegarandeerd.

In deze whitepaper onderzoeken we enkele van de moderne integratietechnieken die naar aanleiding van nieuwe eisen aan een opmars bezig zijn. We nemen ook de iWay-integratieoplossingen van Information Builders onder de loep. Deze bieden een robuuste en flexibele omgeving om een ​​breed scala aan integratie-eisen aan te kaarten.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

In 2020 wordt naar schatting per persoon op aarde elke seconde 1,7 megabytes aan nieuwe informatie gegenereerd.*

Is uw organisatie al bij machte om al deze informatie goed te beheren en te gebruiken? In dit whitepaper onderzoeken we hoe Information Builders, met zijn softwareoplossingen voor business intelligence, data-integriteit, en integratie, een uitgebreide maar toch eenvoudige oplossing biedt voor de uitdagingen die op Hadoop gebaseerde data management met zich meebrengt.

* Bernard Marr, 'Big Data: 20 verbijsterende feiten die iedereen moet kennen', Forbes, september 2015.

 

 

Met succesvol data management kunt u het vertrouwen in uw beslissingen herstellen. In dit whitepaper onderzoeken we hoe het verliezen van vertrouwen in uw data hun economische waarde vernietigt. Het schetst de tastbare en meetbare kosten van slechte datakwaliteit en laat strategieën en oplossingen zien die door verbeterd data management het vertrouwen kunnen herstellen en risico’s kunnen wegnemen.

Ervoor zorgen dat de 'soft stuff’ in orde is, is verreweg het belangrijkste aspect bij het behalen van snellere resultaten binnen uw Master Data Management (MDM) -programma.

In dit nieuwe whitepaper, geschreven door Dan Power van Hub Designs, vindt u wat elk succesvolle MDM-initiatief nodig heeft, leert u over de business drivers voor MDM en hoe u business en IT beter op elkaar afstemt.

Deze whitepaper geeft inzicht in de negen technologische toepassingen die nodig zijn om meer uit uw business intelligence (BI-toepassing) te halen: SaaS, uitbreidbaarheid, social analytics, locatie-intelligentie, predictive analytics, performance management, datakwaliteit en master-datamanagement, data-integratie en big data. Information Builders heeft succesvolle relaties met toonaangevende organisaties om klanten te helpen zich met behulp van deze mogelijkheden te onderscheiden.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Maakt uw website het voor potentiële kopers gemakkelijk om meer informatie over uw producten en diensten te vinden? In deze whitepaper leggen we uit hoe klantgerichte technologieën bedrijven kunnen helpen om hun efficiëntie te verhogen, hun kosten te verlagen, de loyaliteit van klanten te verhogen en zelfs hun inkomsten te vergroten. Information Builders heeft een grote staat van dienst als het gaat om het ondersteunen van succesvolle klantgerichte BI- en Analytics-applicaties. Ons platform WebFOCUS wordt gebruikt om enkele van 's werelds grootste webshops te bouwen. Download dit whitepaper voor meer informatie.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Terwijl Data Discovery en Self-Service Analytics evolueren, wordt de behoefte aan Data Governance steeds groter. In dit whitepaper belichten we de voordelen van Data Governance in deze scenario's, bespreken we de problemen die kunnen ontstaan als governance ontbreekt, en onderzoeken we manieren om omgevingen te beheren zodat informatie consistent, nauwkeurig, veilig en toegankelijk blijft.

Analytics

Deze whitepaper gaat in op het belang van het gebruik van geavanceerde datavisualisatie en data discovery als onderdeel van een bredere bedrijfsstrategie op het gebied van business intelligence en business analytics. Het laat zien hoe deze benadering het toepassingsgebied van analytische capaciteiten uitbreidt met self-service verslaglegging en de creatie van een dashboard, zodat werknemers op elk niveau van de organisatie inzichten kunnen opdoen en maatregelen naar voren kunnen brengen die gerelateerd zijn aan resultaten - door gebruik te maken van bestaande tools, talent en infrastructuur.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Analytics, Business Strategies, Data Management & ETL

In deze white paper laten we u verschillende manieren zien om de waarde van enterprise data te achterhalen. Inclusief big data en open data, voor het genereren van nieuwe inkomsten, het realiseren van aanzienlijke kostenbesparingen, het herdefiniëren van de klantervaring en het complete veranderen van het ‘dagelijkse werk’.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

Business Strategies, Data Management & ETL

De weg naar een succesvol Master Data Management (MDM) programma kan vol met omwegen en doodlopende sporen zitten. In deze whitepaper identificeren Dan Power en Julie Hunt van Hub Designs de acht worst practices bij het plannen en ontwerpen van een MDM,- en data governance programma en laten zij zien hoe het wel moet.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.

In deze white paper vindt u zes eenvoudige, maar zeer effectieve maatregelen voor het aanpakken van uw datakwaliteits-probleem. U leert hoe u draagvlak hiervoor creëert bij uw management, en welke processen er nodig zijn om er voor te zorgen dat u de maximale integriteit van uw data kunt waarborgen. Daarnaast vindt u best practices voor data kwaliteit en klantverhalen uit de praktijk.

Let op: Deze inhoud is in het Engels.