Business Intelligence en Integration succesverhalen

Nieuw succesverhaal
BCEE (Luxemburgse full service staatsbank)


BCEE, de Luxemburgse full service staatsbank, moderniseert haar Performance Management. Een interview met François Majchrzack, Hoofd van de Financial Information Management Division.
Aanpak: Een totale revisie van het bestaande performance management systeem door het implementeren van een nieuwe dynamische, multidimensionale oplossing gebaseerd op de technologie van Information Builders.

AkzoNobel


AkzoNobel gebruikt iWay om B2B-relaties te optimaliseren
Uitdaging: het managen van relaties met partners en distributeurs in de hele wereld. Het aansluiten van alle wereldwijde business units en het smeden van betrouwbare connecties met leveranciers, transportbedrijven en klanten over diverse handelsnetwerken.

Alpha Bank


Alpha Bank contracteerde Information Builders voor het bouwen van een systeem ter bescherming van de belangen van de klant en van de organisatie zelf over de gehele groep van activiteiten
Uitdaging: breng data in diverse formaten en uit verschillende systemen bij elkaar.

BT


BT en iWay Software voorzien in kosteneffectieve, veilige Global Trading
Uitdaging: realiseer voor BT's Managed Secure Messaging op basis van iWay's SOA Middleware Platform een betrouwbare messaging service met functionaliteit die complete security, gegarandeerde aflevering, non-repudiation, auditing, encryptie en geïntegreerde toegangscontroles omvat.

Corus


WebFOCUS staalt het productieproces bij Corus
Uitdaging: voorzie de gebruikers van actuele, uitgebreide informatie over klantorder- en staalproductie-processen uit SAP, diverse mainframe systemen en andere verspreide databronnen.

Coty Inc.


Sneller, verder en flexibeler met iWay Software
Aanpak: De integratietechnologie van iWay Software wordt gebruikt voor het maken van een complete Service Oriented Architecture die SAP R/3, Oracle 11i, Genecod, JBA en JDEdwards aan elkaar koppelt.

Diakonessenhuis


Een passend antwoord op de toenemende informatievraag
Aanpak: Bewijzen in een ‘Proof of Concept’ in 5 dagen: een portal bouwen die on-demand operatierapportages levert (statistisch, logistiek, procesmatig) voor geautoriseerde gebruikers van het ziekenhuisinformatiesysteem, CS-EZIS van ChipSoft.

ECI


Alle informatie binnen handbereik
Uitdaging: Gebruikers van EasyOrder de mogelijkheid bieden op een eenvoudige en snelle manier gegevens te onttrekken uit de centrale ERP-database achter hun webshop, zodat zij trends kunnen onderkennen en het gedrag van hun klanten tot in detail kunnen analyseren.

Gemeente Tilburg


Grotere transparantie en kostenbesparingen Sociale Zaken Tilburg
Aanpak: Innovatieve business intelligence geeft inzicht in de gemeentelijke prestaties op het gebied van Sociale Zaken en dient als hulpmiddel voor Workflow Management.

Indaver


Indaver voert de SAP-rapportage-capaciteiten op met WebFOCUS
Uitdaging: stel het management in staat om gemakkelijk en snel kwalitatieve, gedetailleerde rapportages te maken teneinde budgets en workflows te controleren, waar deze ook zijn.

International Car Operators - ICO


ICO in veilige haven met business intelligence: WebFOCUS, iWay voorzien voertuig-transportbedrijf van betere rapportage-capaciteiten.
Uitdaging: ondersteun het transport van 1,6 miljoen auto’s per jaar.

Kempen & Co


Goudmijn aan informatie aangeboord
Aanpak: Realtime transactiedata en andere data uit diverse bronsystemen zijn geïntegreerd tot een state-of-the-art business intelligence omgeving.

Plexus Medical Group


Plexus Medical Group maakt ziekenhuizen verantwoordelijk voor kwaliteitszorg: De Business Intelligence-applicatie verbetert de zichtbaarheid van zorginstellingen en –processen
Uitdaging: Het inzicht verbeteren in zorginstellingen, financiën en klinische processen voor ziekenhuizen en artsen.

PSA Antwerp (Formerly Hesse Noord Natie)


WebFOCUS geeft een boost aan de Management Efficiency voor PSA Antwerpen. Uitdaging: De Terminal Operator inzicht geven in de status van alle facetten van het laad-en-los proces.

Rabobank Nederland Betalen en Sparen


Stabiele managementinformatie en een korte time-to-market
Uitdaging: Stabiele informatievoorziening in een multiplatformomgeving. Zo kort mogelijke time-to-market van managementrapportages.

WonenCentraal


Nieuwe rol woningcorporaties vraagt om nieuwe vormen van managementinformatie: Woningbouwcorporaties zien hun plaats in de samenleving veranderen
Uitdaging: Het realiseren van balanced scorecards en het voorzien in informatie voor zowel het management, als de eindgebruikers.

Woonmaatschappij Maasland


Zicht houden op verspreid woningbestand
Aanpak
: De invoering van balanced scorecards met behulp van WebFOCUS.