Het belang van de juiste balans tussen Technologie en Data Governance

Hoort u ook steeds vaker dat Data Governance belangrijk is voor uw organisatie? Maar hebt u nog geen handvatten om dit effectief op te zetten? En welke rol speelt technologie, zoals Data Quality of Master Data Management, bij een goede Data Governance? Data Kitchen en Information Builders nodigen u uit op onze kennissessie over het belang van de juiste balans tussen technologie en Data Governance, waarbij wij onze ervaringen uit de praktijk met u delen.

De waarde van data binnen een organisatie wordt steeds belangrijker. De data kan worden ingezet om de burger beter van dienst te zijn, om kennis over de klant te verkrijgen, om inzicht te hebben in de patiënt, om controle te hebben over de ingrediënten in onze producten of om nieuwe inzichten over de organisatie te verkrijgen. Kortom, data stelt uw organisatie in staat om zich te onderscheiden en te ontwikkelen. Naast de data spelen mensen, processen en technologie ook een belangrijke rol om de juiste waarde uit data te halen. Om dit in goede banen te leiden, wordt Data Governance ingezet. Om dit effectief in te richten, geven we u een aantal handvatten tijdens onze kennissessie. We doen dat aan de hand van enkele Use Cases uit de praktijk.

Op 21 juni 2018 organiseren Data Kitchen en Information Builders een kennissessie, waarbij we onze kennis over Data Governance met u delen. In deze sessie staat het DAMA-DMBOK Framework centraal om de diverse disciplines te doorlopen.

Om voldoende aandacht te besteden aan uw specifieke vragen en de discussie alle ruimte te geven, is het aantal plekken beperkt. VOL = VOL.

Wij besteden aandacht aan onderwerpen, zoals:

  • Waarom is Data Governance belangrijk?
  • Welke rol speelt Data Management hierbij?
  • Wat heb ik nodig om Data Governance effectief in te zetten?

Wij zien u graag op donderdag 21 juni 2018 in The Penthouse, Den Haag.

There are currently no dates for this event at this location. You can find events near you on our worldwide events page or fill out our Call me form to inquire about upcoming events in your area.