Professional Services

Replacement image used when flash does not load

Uw Business Solutions Partner

Met de inzet van WebFOCUS –de marktleider in business intelligence software – en de iWay enterprise integration middleware, is Information Builders Professional Services gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte  decision support systems voor onze klanten. Wij bieden servicepakketten die zijn ontworpen voor snelle implementaties en we gebruiken de nieuwste technologieën om leading-edge capaciteiten te incorporeren in onze oplossingen, waaronder een brede reeks aan draadloze en mobiele opties.

Information Builders Professional Services is thuis in alles vanaf losstaande architecturen tot multi-tier client/server omgevingen. Zij voorzien in speciale expertise in de volgende gebieden:

Business Intelligence systemen

Wij helpen klanten om complete business intelligence systemen te bouwen met de volgende kenmerken: robuust, zeer schaalbaar, gemakkelijk uit te rollen en aanpasbaar aan de bedrijfsbehoefte. Ons vermogen om toegang te krijgen tot meer dan 300 informatiebronnen brengt met zich mee dat we praktisch elke vorm van informatie kunnen integreren met uw systeem.

Intranet/Extranet/Internet systemen

Onze Internet experts helpen u sneller en gemakkelijker dan u zich kunt voorstellen high-performance webapplicaties te ontwerpen en uit te rollen voor database publishing, rapportage, OLTP, e-commerce en self-service informatiesystemen.

Datawarehousing

Onze consultants hebben met succes datawarehouses voor toonaangevende bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties ontworpen en geïmplementeerd. Information Builders' bewezen Incremental Warehouse Methodology legt de nadruk op het bereiken van onmiddellijk voordeel en maximale return on investment.

Application Rehosting en Re-engineering

Onze consultants zijn experts in het helpen van klanten om bedrijfskritische applicaties te re-engineeren en te migreren naar nieuwe omgevingen zoals het web.

Onderhoud en support van productiesystemen

Door de concentratie op de ontwikkeling van nieuwe bedrijfssystemen komt de support voor productiesystemen soms in het gedrang en moeten gebruikers wachten op noodzakelijke verbeteringen. Deze support kan worden uitbesteed aan onze consultants; hun "source-level" expertise kan u van dienst zijn bij het optimaliseren van uw bestaande systemen. Onze consultants kunnen u ook helpen een strategie te ontwikkelen voor de transitie van uw bestaande systemen naar nieuwe systemen en/of omgevingen.

Succes door teamwork

Onze leiderschapspositie in de IT-markt omvat strategische partnerships. Wij zijn uitgegroeid tot een van de meest succesvolle onafhankelijke solution providers ter wereld, toegewijd aan de ontwikkeling van de krachtige oplossingen die u nodig heeft om te slagen in de complexe, informatie-intensieve business omgevingen van morgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over partnering met Information Builders Professional Services.