Integratie - Eén geïntegreerde informatie-infrastructuur met iWay Software

Met integratiesoftware kunt u uit alle verschillende databronnen in uw bedrijf één samenhangend geheel maken.

Enterprise integratiesoftware geeft u de mogelijkheid de verscheidene data en informatiebronnen, zowel binnen en buiten uw onderneming, in één enkele, samenhangende structuur te integreren. Een geïntegreerde informatie-infrastructuur kan vervolgens door toepassingen worden gedeeld die essentieel zijn voor de ‘mission critical’ toepassingen zoals CRM, executive informatieportals, dashboards, rapportagesystemen en geautomatiseerde supply chain systemen.

Integratiesoftware is in de computerindustrie een algemene term voor elke software die bedoeld is om twee afzonderlijke en doorgaans reeds bestaande programma's, toepassingen of systemen te koppelen of ertussen te bemiddelen. Enterprise integratiesoftware is doorgaans robuuste integratiesoftware van  die niet slechts toegang heeft tot ongelijkwaardige systemen, maar de data quality en data management-infrastrucuur en tools kan verschaffen om toezicht te houden op de omgeving voor data- en tapplicatie-integratie.

Een algemene toepassing van integratiesoftware, beter bekend als "middleware" is bedoeld om programma's, die rond een bepaalde database werden geschreven, toegang te verschaffen tot andere databases binnen de onderneming en dus de volledige integratie van heterogene databronnen mogelijk te maken.

iWay Software versnelt bedrijfsintegratie door het aanzienlijk te vereenvoudigen – de op maat gemaakte integratiecode te elimineren en te vervangen door de ongecompliceerde assemblage en configuratie van kant-en-klare componenten. iWay SOA Middleware verschaft alles wat nodig is om real-time, vrijwel real-time of batchintegratie sneller en eenvoudiger te realiseren dan met concurrerende tools of de "doe-het-zelf"-aanpak.

iWay levert standaardverbindingen met meer dan 300 back-office systemen en databronnen waarbij organisaties snel en eenvoudig gebruik kunnen maken van technologieën zoals Websphere™ van IBM, XML en Java™..