BI & ECM specialist VLC groeit uit tot grootste WebFOCUS dienstverlener van Nederland

Rotterdam, 27 Maart 2008

Nog geen twee jaar nadat VLC, ICT dienstverlener gespecialiseerd in Business Intelligence en Enterprise Content Management expertise, en Information Builders, toonaangevend leverancier van business intelligence- en integratiesoftware, een samenwerking zijn aangegaan, is VLC uitgegroeid tot de grootste WebFOCUS dienstverlener van Nederland.

Mathijs Kreugel, Directeur van VLC: “In de afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in het uitbreiden van onze kennis van WebFOCUS en hebben we bijgedragen aan verschillende mooie implementaties. Het aantrekken van Frans van Dortmont, ervaren WebFOCUS consultant, was een belangrijke stap in dit proces. Hij gaf een extra impuls aan de WebFOCUS kennis door het verzorgen van trainingen, het uitvoeren van Proof of Concept-trajecten en het begeleiden van projecten. Al met al heeft VLC inmiddels een mooie basis gelegd. Onze doelstelling is om het komende jaar door te pakken, extra WebFOCUS consultants op te leiden en weer een aantal mooie Business Intelligence-projecten met WebFOCUS uit te voeren."

Arno Pont, Partner Manager van Information Builders Benelux: “Information Builders kiest ervoor om de implementatie van software met partners te doen. Het hebben van een sterk netwerk van kwalitatief goede partners met voldoende WebFOCUS-expertise is dus van groot belang voor ons. Het doet me goed te zien dat VLC inmiddels zo veel WebFOCUS-consultants in huis heeft en nog steeds blijft groeien. Dat is goed voor ons, goed voor VLC, en – het allerbelangrijkste – goed voor onze klanten.”

Over VLC
Als ICT dienstverlener is VLC gespecialiseerd in het leveren van Business Intelligence en Enterprise Content Management expertise en oplossingen. Het belangrijkste onderscheidend vermogen van VLC zijn haar medewerkers: (tool)specialisten met een afspraak = afspraak mentaliteit en passie voor hun vak. VLC heeft ruime kennis van diverse BI & DW tools, zoals Powercenter, Cognos en Business Objects. Daarnaast is VLC de grootste leverancier van WebFOCUS expertise in Nederland. Door de jaren heen heeft VLC een mooi track record opgebouwd en bedrijven als ING, ABN AMRO bank, ANWB, KPN, TNT Post, Sanoma en diverse (semi) overheidsinstanties tot haar klanten mogen rekenen. Met haar specialistische kennis en uitgebreide ervaring zorgt VLC dat u uw doel bereikt, gegarandeerd. Ons specialisme, uw succes.

Over Information Builders

Information Builders is een onafhankelijke en toonaangevende ontwikkelaar met meer dan dertig jaar ervaring in enterprise Business Intelligence- en integratiesoftware. Hiermee wordt bedrijfsinformatie snel en gemakkelijk beschikbaar gemaakt voor interne en externe relaties, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Information Builders heeft meer dan 12.000 klanten wereldwijd, waaronder de meeste Fortune Top 100-bedrijven. Naast eigen productontwikkeling heeft Information Builders een wereldwijd partnernetwerk waarmee innovatieve BI-applicaties worden ontwikkeld. Information Builders heeft 1.450 medewerkers in 90 kantoren wereldwijd en 350 zakenpartners.

WebFOCUS is een schaalbare en gebruiksvriendelijke Business Intelligence-oplossing die rapportage op maat aanbiedt vanuit alle informatiebronnen van een organisatie.
iWay Software biedt eenvoudig te implementeren, open standaard integratieoplossingen die alle informatiebronnen en -applicaties van een bedrijf integreren. Onder het motto “Uw bedrijf. Geen belemmeringen.” maakt Information Builders meer bedrijfsgegevens beschikbaar dan andere BI-aanbieders.