Information Builders maakt forse groei door

Uitbreiding personeelsbestand onderstreept groei

Amstelveen, 27 Juli 2011

Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware, maakt een sterke groei door. De vraag naar oplossingen op het gebied van datakwaliteit en mobile BI neemt toe en om hieraan te kunnen voldoen, heeft het bedrijf de afgelopen tijd vier nieuwe medewerkers aangesteld en Dennis Bartels eindverantwoordelijk gemaakt voor de Benelux-organisatie.

Bartels werkt sinds 1992 bij Information Builders, waar hij als Senior Sales Director al veel ervaring opdeed. Bartels is VP Sales EMEA en heeft in die rol nu ook de eindverantwoordelijkheid over de vestigingen in de Benelux.

De nieuwe medewerkers die Information Builders heeft aangesteld, zijn Jeroen Krah als Marketing Operations Manager EMEA, Mellinda Beunkes en Jack Vilijn in de functie van Account Manager en Etiënne Berbers als Pre-Sales Consultant.

"Ik ben erg verheugd met deze nieuwe uitdaging", zegt Dennis Bartels. "Information Builders timmert momenteel hard aan de weg. Datakwaliteit komt steeds hoger op de agenda bij bedrijven en dat merken we aan de groeiende vraag naar onze oplossingen. Daarnaast wordt mobiele toegang tot onze BI-oplossingen steeds belangrijker. Gebruikers kiezen vaker voor smartphones en tablets in plaats van desktops en laptops. Om de productiviteit van deze gebruikers te optimaliseren, zorgen steeds meer bedrijven ervoor dat iedereen overal directe toegang heeft tot tijdige- en volledige informatie. Ik kijk er naar uit met ons uitgebreide team meer bedrijven te kunnen bedienen met oplossingen die het mogelijk maken betere zakelijke beslissingen te nemen."
 

Over Information Builders

Information Builders levert software en diensten waarmee commerciële organisaties, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen slimmere beslissingen kunnen nemen en processen kunnen stroomlijnen. De software van het bedrijf is geïnstalleerd op tienduizenden locaties en bedient miljoenen gebruikers. Information Builders' WebFOCUS business intelligence (BI) platform levert sterk schaalbare informatie-applicaties, analyse-oplossingen en klantgerichte portals aan de nieuwe generatie informatiegebruikers, voor de realisatie van onderscheidende bedrijfsresultaten. Information Builders' iWay Software integratieplatform stelt bedrijven in staat om optimaal gebruik te maken van hun informatiebronnen. Zij kunnen hiermee hun interne en business-to-business processen stroomlijnen en tegelijkertijd de algehele toegankelijkheid en betrouwbaarheid van informatie verbeteren, ongeacht de complexiteit van de omgeving. Het hoofdkantoor van Information Builders is gevestigd in New York City en het bedrijf heeft 60 kantoren wereldwijd. Het bedrijf telt 1.350 medewerkers en heeft significante samenwerkingsverbanden met toonaangevende partners in de markt.
Ga voor meer informatie over Information Builders naar informationbuilders.nl of volg Information Builders via @infobldrs.