Nieuwe Cloud Hosting Services van Information Builders zorgen voor kosteneffectief informatiemanagement

BI Platform-as-a-Service biedt tal van toepassingsmodellen en een zeer schaalbare infrastructuur

Amsterdam, 02 Juni 2013

Information Builders, de leider op het gebied van software voor business intelligence (BI) & analytics, informatie-integriteit en integratie, lanceert de Information Builders’ Cloud Hosting Services. Deze wereldwijde platform-as-a-service omvat meer dan 10 datacenters en omspant elke geografische regio, waardoor klanten in de hele wereld in staat zijn om de voordelen van Information Builders’ aanpasbare, schaalbare oplossingen te combineren met de flexibiliteit die levering vanuit de cloud met zich mee brengt.

Enterprises stappen in toenemende mate over op cloudoplossingen om sneller op marktveranderingen te reageren, complexiteit te verminderen en onnodige kosten uit te bannen. De Cloud Hosting Services van Information Builders sluiten aan op deze behoefte; zij stellen organisaties in staat om haar innovatieve informatiemanagementplatform in een shared virtual omgeving dan wel via dedicated private voorzieningen uit te rollen. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om Information Builders’ complete oplossingensuite voor data integrity en BI in te zetten zonder op voorhand significant veel tijd of geld te hoeven investeren. Daardoor kunnen organisaties de Information Builders Cloud Hosting Services snel implementeren en het platform integreren met hun bestaande infrastructuur, ongeacht of dit een on-premise, cloud of hybride omgeving is.

Eenmaal geïmplementeerd geven Information Builders’ Cloud Hosting Services organisaties de mogelijkheid om hun bedrijfsdata kosteneffectief te transformeren in praktisch bruikbare inzichten. Met de iWay integratietools van het bedrijf kunnen ondernemingen zowel gestructureerde als ongestructureerde informatie beheren, en de real-time integratie waarborgen van data uit tal van bronnen en formaten.
Het WebFOCUS BI platform stelt gebruikers in staat op maat rapportages, grafieken en dashboards aan te maken om te voorzien in elke individuele behoefte en deze informatie te benaderen vanaf elk besturingssysteem en mobile device.

In het cloudmodel kunnen gebruikers hun eigen BI content creëren. De totale omgeving is veilig gehost zonder dat dit bijkomende kosten of processen met zich meebrengt. Bovenop deze en andere functionaliteiten van Information Builders’ informatiemanagementplatform voorzien de Cloud Hosting Services de klanten ook van de ongeëvenaarde schaalbaarheid van het bedrijf. Daardoor kunnen organisaties hun capaciteiten uitbreiden tot een ongelimiteerd aantal gebruikers zonder dat additionele IT-middelen nodig zijn. Andere cruciale functionaliteit van Information Builders Cloud Hosting Services omvat:

  • Versnelde toepassing en time-to-value
  • Disaster recovery procedures om cruciale data te beschermen
  • Jaarlijkse certificering voor HIPAA, PCI, SAS 70 en andere compliance normen

“Het verkrijgen van flexibiliteit is de belangrijkste overweging bij elke organisatie als het om cloudoplossingen gaat,” zegt Gerald Cohen, president en CEO van Information Builders. “Information Builders Cloud Hosting Services beantwoorden aan deze eis door onze klanten in staat te stellen om het leveringsmodel te kiezen dat het best past bij hun unieke behoeften. Daar komt bij dat onze schaalbare infrastructuur waarborgt dat bedrijven hun cloud-gebaseerde informatiemanagementcapaciteiten kosteneffectief kunnen uitbreiden naar een ongelimiteerd aantal gebruikers. Nu steeds meer enterprises de waarde ontdekken van het beschikbaar stellen van data-analyse aan tal van interne en externe gebruikersgroepen, zijn wij ervan overtuigd dat dit een bij uitstek belangrijk element is in onze platform-as-a-service.”

Over Information Builders

Information Builders helpt organisaties om ruwe data te transformeren tot waardevolle informatie. Onze software-oplossingen voor business intelligence en analytics, integratie en data-integriteit stellen mensen in staat om slimmer beslissingen te nemen, klantrelaties te versterken en groei te stimuleren. Onze toewijding aan het succes van onze klanten is in de sector ongeëvenaard. Daarom vertrouwen tienduizenden vooraanstaande organisaties op Information Builders als betrouwbare partner. Information Builders (1975) heeft het hoofdkantoor in New York en vestigingen in de hele wereld. Wij blijven een van de grootste onafhankelijke, private bedrijven in de sector. Ga voor meer informatie over Information Builders naar informationbuilders.nl of volg Information Builders via @infobldrsINTL, Facebook en LinkedIn.