Nieuw op de markt valt iWay 7 nu al in de prijzen

• Platform combineert capaciteiten voor integratie, datakwaliteit en master data management voor compleet datamanagement over alle systemen, processen en stakeholders • Winnaar van de 2013 Ventana Research Technology Innovation Award

Amsterdam, 20 Augustus 2013

Information Builders, de leider op het gebied van software voor business intelligence (BI) & analytics, informatie-integriteit en integratie, meldt dat Ventana Research, bureau voor marktonderzoek en consultancy, iWay 7 Information Asset Management Platform heeft uitgeroepen tot winnaar in de 2013 Ventana Research Technology Innovation Awards. 
Information Builders’ iWay 7 Information Asset Management Platform, in juni 2013 gelanceerd, combineert capaciteiten voor integratie, datakwaliteit en master data management om data afkomstig uit meerdere bronnen te integreren, onmiddellijk de kwaliteit ervan vast te stellen, te corrigeren en er een compleet beeld van te verschaffen aan uiteenlopende gebruikersgroepen. Bedrijven kunnen de beperkingen van datasilo's overstijgen en direct toegang krijgen tot informatie, bedrijfsprocessen optimaliseren, besluitvorming verbeteren en een real-time data quality firewall bouwen met reporting en monitoring mogelijkheden.

Over iWay 7

Het iWay 7 Information Asset Management Platform is samengesteld uit drie suites:

  • iWay Integration Suite – voorziet in real-time interoperabiliteit tussen ongelijksoortige systemen en data
  • iWay Data Quality Suite – verschaft de tools die nodig zijn om de consistentie, accuratesse en volledigheid van informatie te borgen
  • Master Data Suite – biedt mogelijkheden voor effectieve data governance teneinde snel en efficiënt een enkel beeld van de belangrijkste entiteiten te creëren en te onderhouden

Het platform is volledig schaalbaar en kan worden gebruikt voor initiatieven op het gebied van integratie en integriteit op enterprise niveau, voor een project of voor een afdeling.

Met iWay 7 bereiken organisaties concurrentievoordeel doordat ze de toegang, de betrouwbaarheid en de tijdigheid van cruciale data waarborgen.

Mark Smith, CEO en chief research officer van Ventana Research zegt: “Organisaties moeten in staat zijn om met elke gewenste snelheid toegang te krijgen tot elk type informatie met het hoogste kwaliteitsniveau. Wij hebben Information Builders geselecteerd om in 2013 de Information Management Technology Innovation Award in ontvangst te nemen omdat iWay 7 zowel business als IT in staat stelt informatiesystemen vanaf een enkel platform te managen. De technologie is eenvoudig in het gebruik, waardoor de accuratesse, tijdigheid en beschikbaarheid van data in de hele organisatie gewaarborgd zijn. We feliciteren Information Builders met de vordering van hun technologie en met deze bekroning.” 

Over Ventana Research

Ventana Research is het gezaghebbende en gerespecteerde onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van technology benchmarks. Kijk op ventanaresearch.com om te zien hoe Ventana Research het volwassen gebruik van informatie en technologie bevordert op basis van benchmark research, educatie en advisering.  

Over Information Builders

Information Builders helpt organisaties om ruwe data te transformeren tot waardevolle informatie. Onze software-oplossingen voor business intelligence en analytics, integratie en data-integriteit stellen mensen in staat om slimmer beslissingen te nemen, klantrelaties te versterken en groei te stimuleren. Onze toewijding aan het succes van onze klanten is in de sector ongeëvenaard. Daarom vertrouwen tienduizenden vooraanstaande organisaties op Information Builders als betrouwbare partner. Information Builders (1975) heeft het hoofdkantoor in New York en vestigingen in de hele wereld. Wij blijven een van de grootste onafhankelijke, private bedrijven in de sector. Ga voor meer informatie over Information Builders naar informationbuilders.nl of volg Information Builders via @infobldrsINTL, Facebook en LinkedIn.