Information Builders organiseert Benelux Summit in Aviodrome: op reis door de wereld van Self-Service Business Intelligence and Analytics

Amsterdam, 04 September 2016

IT-bedrijf Information Builders organiseert op donderdag 8 september 2016 zijn grootste relatiedag van het jaar: de Benelux Summit. Dit gratis evenement draait volledig om Self-Service Business Intelligence and Analytics. Het thema: ‘Better Data, Better Analytics’. Bezoekers leren in een dag over de belangrijkste trends in onder meer datavisualisatie, in-document analytics, data governance, big data en informatiemanagement. Daarnaast krijgen ze de gelegenheid om kennis te maken met nieuwe Information Builders-producten en te netwerken met klanten, pers, sprekers, experts en thought leaders in de sector. De Benelux Summit is onderdeel van de Summit Series, een jaarlijkse serie van vijf evenementen op bijzondere locaties in geheel Europa. Dit jaar is het luchtvaartthemapark Aviodrome in Lelystad de inspirerende plek voor de Benelux Summit.

Deelnemers volgen op de Benelux Summit diverse keynotes. Onder meer Dennis Bartels, VP Country Manager Benelux van Information Builders, en Michael Corcoran, Chief Marketing Officer van Information Builders, spreken in een plenaire sessie. Information Builders heeft ook gastsprekers aan het evenement weten te binden. Zo geven Rick van der Lans, eigenaar van R20/Consultancy BV, en Maurice van Veghel, CIO / directeur ICT Sligro Food Group Nederland B.V., acte de présence op de Benelux Summit. Daarnaast vinden er diverse break-outsessies plaats, waarin casestudy’s worden gepresenteerd en partners zich voorstellen. Voor meer specifieke kennis is er deel te nemen aan workshops over datakwaliteit, mobile en WebFOCUS/InfoAssist+.

“De Benelux Summit draait volledig om de bezoekers. Het is ons streven dat deelnemers na het evenement weten hoe ze data en analytics kunnen gebruiken om meer inzicht te verkrijgen en zo betere beslissingen te nemen. Daarnaast krijgen ze volledig inzicht in hoe de nieuwste versies van WebFOCUS, iWay en Omni werken. En horen ze de eerlijke verhalen over hoe onze klanten uitdagingen succesvol aanpakten met onze software”, zegt Dennis Bartels, Vice President, Country Manager Benelux bij Information Builders. “Boven alles is de Benelux Summit een prachtig evenement om met mensen in contact te komen, die voor dezelfde uitdagingen staan. Je leert van en met elkaar, en komt zo tot nieuwe inzichten en belangrijke leerpunten voor je vakgebied. Tel daarbij de schitterende locatie Aviodrome op en je weet dat dit een dag wordt, die je niet mag missen.”

Aanmelden

De Benelux Summit vindt plaats op donderdag 8 september 2016. Gasten zijn welkom vanaf 9.00 uur. Tot 12.45 uur geldt een plenair programma, na de lunch is er tijd voor diverse break-outsessies. De dag wordt om 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Meer informatie over het programma, de sprekers en de workshops is te vinden op: www.informationbuilders.nl/summit_nl_2016. Ook aanmelden voor de Benelux Summit kan op deze pagina.

Over Information Builders

Information Builders helpt organisaties bij het omzetten van data in zakelijke waarde. Onze softwareoplossingen voor Business Intelligence and Analytics, integratie en data-integriteit staan garant voor betere besluiten, sterkere klantenrelaties en een duurzame groei. Onze toewijding aan het succes van de klant is ongeëvenaard in de branche. Dat is waarom tienduizenden toonaangevende organisaties vertrouwen op Information Builders als hun gewaardeerde partner. Information Builders, dat in 1975 is opgericht, heeft naast het hoofdkantoor in New York een aantal vestigingen over de gehele wereld en is nog altijd een van de grootste, onafhankelijke, private ondernemingen in de branche. Bezoek onze site op http://www.informationbuilders.nl/ volg ons op Twitter @infobldrsINTL, vind ons leuk op Facebook of bezoek onze LinkedIn-pagina.

##

Contact:
Progress Communications
Lianne van Dijk / Marieke van Heijst
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: InformationBuilders@progresscommunications.nl