Partnertypes

Onze Partners op het gebied van Systeemintegratie en Advies werken met ons samen om hun klanten in hun kracht te zetten met alle voordelen van Information Builders. We profiteren van de expertise van onze partners bij het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties die zakelijke uitdagingen oplossen en processen verbeteren.

Onafhankelijke Software Leveranciers integreren Information Builders-software direct in hun applicaties, waardoor ze analyses, integratie en datakwaliteit gemakkelijk maken voor hun klanten. Ons partnerprogramma ondersteunt uw zakelijke groei, helpt nieuwe kansen te genereren, verhoogt de winstgevendheid en verkort de tijd die u nodig hebt voor uw salestraject.

Information Builders werkt tevens met technologiepartners om u van oplossingen te voorzien die de technologie van Information Builders aanvullen, implementaties stroomlijnen en de prestaties verbeteren. Onder onze partners bevinden zich onder andere providers van alle grote database engines, ERP-systemen, OS, gespecialiseerde displays en meer.