Partners op het gebied van Systeemintegratie en Advies

Onze partners op het gebied van systeemintegratie en advies werken met ons samen om hun klanten met alle voordelen van Information Builders te voorzien.

Onze Partners op het gebied van Systeemintegratie en Advies variëren van lokale- en nationale- tot internationale firma's die een breed scala aan diensten aanbieden. Adviesdiensten die deze partners aanbieden zijn o.a.:

  • Systeemintegratie
  • Projectmanagement
  • Industrie solution consulting
  • Eindgebruikerstraining
  • Trainingen op het gebied van systeembeheer

Ongeacht de grootte van uw bedrijf of uw locatie kan het programma u bieden wat u nodig heeft om succesvol en winstgevend oplossingen te leveren die de problemen van uw klanten oplossen.

AVH

We offer advanced solutions in the areas of Business Intelligence by the strongest combination of products and knowledge to realize, with the goal continuity and growth of our customers, our company and our people. Our strategy for the coming years aims to grow by deepening market and product development. Selecting and integrating existing products and technologies and developing customized solutions for our customers is a central issue.

COMPAREX
COMPAREX Nederland is expert op het gebied van softwarelicenties en ondersteunt bij het advies, compliance, inkoop en beheer. Daarnaast helpen wij organisaties bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door functionele- en technische vragen te vertalen naar passende technologische oplossingen.
 
Dit doen wij aan de hand van thema’s als Hybrid Cloud, Security & Information Management, Big Data & Analytics, Computing Everywhere en Software Asset Management.
 
Daarnaast begeleiden wij organisaties met de stap richting de Cloud. Dit doen wij aan de hand van inspiratie sessies, workshops, assessments en een bezoek aan ons Experience Center.
Dasc

DASC levert diensten en oplossingen gebaseerd op de softwareproducten van Information Builders. Information Builders: Oplossingen voor Intelligence, Integration & Integrity om data om te zetten in succes.

Data Kitchen

Steeds meer organisaties begrijpen dat data onmisbaar is geworden om succesvol te kunnen zijn. Of het nu om operationele processen gaat of om strategische keuzes: Data is de bron voor inzichten waarop beslissingen gebaseerd worden. Een hoge Data Quality is daarbij een voorwaarde.
Data Kitchen helpt organisaties meer waarde uit data te halen en is actief op het gebied van Data Quality, Data Levering, Data Intelligence, Process Mining en Data Management Opleidingen. Beursgenoteerde bedrijven, het MKB, de overheid en goede doelen behoren tot de klantenkring. Data Kitchen kent een zeer aantrekkelijk tariefniveau en een hoge mate van flexibiliteit. Wij sparren graag over uw data uitdagingen. Bel ons!

Plainwater
De combinatie van de Information Builders tools met de Plainwater BI-expertise, brengt de oplossing voor jouw informatievraagstukken zonder gedoe of overbodige kosten. Door kwaliteit te leveren, goed te luisteren en oprecht te adviseren weten Plainwater en Information Builders sterke relaties met de klant te bouwen.
 
Omdat we overtuigd zijn elkaars sterke punten zullen we deze benutten met een strategische samenwerking. Samen zijn we in staat om informatievraagstukken van A tot Z aan te pakken en onze klanten te voorzien van de complete oplossing die jouw organisatie vooruit helpt.
RealDolmen

RealDolmen is een onafhankelijke single source leverancier van ICT oplossingen en een kennisbedrijf met bijna 1.600 hooggeschoolden dat meer dan 1.000 klanten bedient in de Benelux. RealDolmen levert innovatieve, doeltreffende en betrouwbare ICT oplossingen en diensten die zijn klanten helpen met het bereiken van hun objectieven door het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

RealDolmen valt niet onder de standaardnoemer van een ICT-bedrijf. ICT-bedrijven focussen en vertrekken bijna altijd eerst vanuit de technologie, RealDolmen focust in de 1ste plaats op het resultaat dat haar klanten ermee kunnen bereiken en werkt zo naar het technologische gegeven. We zijn er bij RealDolmen dan ook vast van overtuigd dat ICT het functioneren van mensen en bedrijven efficiënter en bovenal eenvoudiger moet maken. Daarvoor dient ICT trouwens toch? We zijn er ook zeker van dat als je iets eenvoudiger maakt, je het tegelijk ook efficiënter maakt. ICT perfect doen werken voor de business van onze klanten doen we door dicht bij hen te staan, hen goed te leren kennen en te begrijpen waar zij mee bezig zijn en wat hen ’s ochtend uit hun bed doet komen. Klanten het leven eenvoudig maken doen we voornamelijk door dé expert te zijn in ICT-technologieën en de uitvoering van ICT-projecten en outsourcingstrajecten. Op deze manier nemen wij de complexiteit die inherent is aan heel dat ICT-domein bij hen weg, en kunnen de klanten zich laten concentreren op waar hun bedrijf bezig mee moet zijn

Sogeti

Sogeti is een multi IT-specialist actief in applicatiebeheer, management van infrastructuren en (High-Tech) Engineering. De oplossingen van Sogeti voor mobile, security, de cloud en business intelligence dragen bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van haar klanten in de grootzakelijke markt. Wat het testen van software betreft is Sogeti marktleider, zowel wereldwijd als in Nederland. Passie voor het vakmanschap zit in de genen van de 3000 Sogetisten werkzaam (dicht)bij de klant. Sogeti Nederland B.V. maakt deel uit van de wereldwijde Sogeti-groep met zo’n 20.000 IT-professionals in 15 landen met meer dan 100 vestigingen in Europa, de VS en India. Meer informatie is beschikbaar op www.sogeti.nl.

TechData

TechData is een wereldwijde value-added distributeur van computerproducten, -software en -diensten. Als mondiale verkoop- en marketingorganisatie heeft TechData verkoopafdelingen die gericht zijn op specifieke marktsegmenten en een strategie die zich focust op de behoeften van klanten en leveranciers.

Klanten van TechData zijn onder andere onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's), OEM's, systeem-ontwerpers, systeemintegrators, systeembouwers, service providers en value-added IT resellers.

Tectrade

Tectrade heeft bijna 25 jaar ervaring met complexe Data, Server en Storage Management oplossingen, hierdoor beschikken we over de juiste en bewezen expertise om u op een veilige manier te begeleiden naar de wereld van Enterprise Hybride IT. Met een team van experts ondersteunen en adviseren wij ’s werelds meest data intensieve ondernemingen op het gebied van Hybride Cloud, Data Protectie en Security, Analytics- en Commerce oplossingen en diensten. Samen met onze klanten werken wij aan het beperken van risico’s en kosten – en het verhogen van beschikbaarheid en prestaties. Hierbij maken wij gebruik van ‘state of the art’ en innovatieve oplossingen van de belangrijkste vendoren en de grotere cloud leveranciers in de markt. Alleen op die manier kunnen we het ware potentieel van data aan het licht brengen.