Technologiepartners

Technology Partners
     

Cloudera – Information Builders Partner

Cloudera revolutioneert enterprise data management met het eerste verenigde platform voor Big Data, een enterprise data hub op basis van Apache Hadoop™. Cloudera biedt enterprises een plek om al hun data op te slaan, te verwerken en te analyseren, waardoor ze in staat zijn de waarde van bestaande investeringen te verlengen terwijl ze fundamentele nieuwe manieren om waarde uit hun data te halen mogelijk maken.  http://www.cloudera.com

Terug naar boven


 

ESRI – Information Builders/iWay Software Partner

Esri inspireert mensen om een positieve impact op de toekomst te hebben door een dieper geografisch inzicht in de veranderende wereld om hen heen.

Terug naar boven


 

Google – Information Builders/iWay Software Partner

Google is partner van Information Builders en iWay Software voor enterprise search. WebFOCUS Intelligent Search verenigt enterprise search, BI reporting en adapter integration technologieën van iWay Software. Link ongestructureerde en gestructureerde data uit meer dan 300 databronnen met gebruik van iWay Software's Universal Adapter Suite voor de Google Search Appliance om zakelijke gebruikers volledige toegang te geven tot enterprise informatie.

Terug naar boven

 

IBM – Information Builders Partner

Met meer dan 80 jaar ervaring in het helpen van bedrijven bij innovatie is IBM het grootste informatietechnologie bedrijf, met ruim 355,766 werknemers en omzetten van meer dan 100 miljard dollar. Met behulp van resources van IBM en haar strategische business partners biedt IBM een breed scala aan diensten, oplossingen en technologieën die bedrijven in staat stellen te innoveren en nieuwe manieren te vinden om meer waarde te leveren aan hun klanten en stakeholders. Samen streven de oplossingen van IBM en Information Builders ernaar om operationele BI performance te optimaliseren en snel te reageren op veranderende behoeften van de markt. IBM systemen zijn ontworpen rond de kernprincipes van samenwerking, openheid en virtualisatie; dit zijn essentiële ingrediënten voor het assisteren van uw bedrijf bij het ontdekken van nieuwe manieren om vertrouwde informatie verspreid over uw enterprise te gebruiken om nieuwe zakelijke kansen te identificeren en de benodigde kosten en tijd om specifieke zakelijke uitdagingen binnen uw branche aan te gaan te verlagen.

Terug naar boven

 

MapR – Information Builders Partner

MapR maakt de belofte van Hadoop waar met een bewezen platform van enterprise-kwaliteit dat een breed scala aan mission-critical en real-time productie toepassingen ondersteunt. MapR levert ongeëvenaarde betrouwbaarheid, gebruiksgemak en recordsnelheden voor Hadoop, NoSQL, database en streaming applicaties in een verenigd big data platform. MapR wordt wereldwijd door meer dan 500 klanten in de financiële dienstverlening, retail, media, gezondheidszorg, productie, telecommunicatie,publieke sector,toonaangevende Fortune 100 en Web 2.0 bedrijven gebruikt. Amazon, Cisco, Google en HP maken deel uit van het brede MapR partner ecosysteem. Investeerders zijn o.a. Lightspeed Venture partners, Mayfield Fund, NEA en Redpoint Ventures. MapR is gevestigd in San Jose, CA. Kom in contact met MapR via Facebook, Linkedin en Twitter.

Terug naar boven

 

NetApp – Information Builders Partner

NetApp creëert innovatieve producten—opslagsystemen en software die klanten wereldwijd helpen bij het opslaan, managen, beschermen en behouden van een van hun meest waardevolle corporate assets: hun data. We worden over de hele branche erkend voor het continu opzoeken van de grenzen van de hedendaagse technologie zodat onze klanten nooit hoeven te kiezen tussen geld besparen en het verkrijgen van de mogelijkheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Wij vinden manieren om onze klanten in staat te stellen dingen te doen die ze voorheen niet konden met een snelheid die men nooit voor mogelijk hield. We werken samen met toonaangevende bedrijven om de meest efficiënte en rendabele oplossingen te creëren, geoptimaliseerd voor hun IT behoeften, en om hen wereldwijd te leveren en ondersteunen.

Terug naar boven

 

NGDATA® – Information Builders Partner

NGDATA® helpt datarijke bedrijven – bijvoorbeeld in de financiële dienstverlening, media en telecom – om consistente en slimme klantervaringen te bieden. Het klantendataplatform Lily Enterprise™ stelt mensen centraal binnen elke onderneming. Lily's Customer DNA leert voortdurend en in realtime van menselijk gedrag om de beste klantervaring te bieden. NGDATA werkt met verschillende bedrijven wereldwijd, zoals Belfius Bank, Innogy and Telenet. Het van oorsprong Vlaamse bedrijf is in Nederland gevestigd in Amsterdam en beschikt over vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië/Pacific.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.NGDATA.com.

Terug naar boven

 

ParAccel – Information Builders Partner

ParAccel is de ontwikkelaar van ParAccel Analytic Database (PADB), 's werelds snelste, meest rendabele platform voor empowerment van analytics-gestuurde bedrijven. ParAccel stelt organisaties in staat om de meest complexe analytisch uitdagingen aan te pakken en ultra-snelle diepe inzichten te verkrijgen uit enorme hoeveelheden data. Data-gestuurde bedrijven in de financiële dienstverlening, retail, gezondheidszorg, overheid en meer benutten ParAccel om kritische, tijdsgevoelige vraagstukken buiten het kader van conventionele data warehouses en bestaande analytics tools aan te pakken.

Terug naar boven

 

Red Hat – Information Builders Partner

Red Hat leidt Linux en open source oplossingen richting de mainstream door technologie van hoge kwaliteit tegen lage kosten toegankelijk te maken. Red Hat levert naast operating system software ook middleware, applicaties en managementoplossingen.

Terug naar boven

 

Tagetik – Information Builders Partner

Tagetik is een wereldwijde software leverancier van de eerste verenigde Performance Management & Financial Governance oplossing voor het helpen van CFO's en CIO's bij het simplificeren van complexe zakelijke processen. Tagetik 3.0, een compleet financieel closed-loop pakket, verenigd cruciale processen en applicaties—zoals budgettering en forecasting, cash-flow planning, working capital analyse, financiële consolidatie, financial governance, strategiemanagement, profitability modeling en financiële statement verslaglegging—om algehele performance te managen en controleren, compliance initiatieven te ondersteunen, verschillende kijken op kritische financiële data te harmoniseren en maximale zichtbaarheid tot op zakelijke transacties mogelijk te maken. Zo kan de CFO de CEO ondersteunen bij het monitoren van de implementatie van strategieën, hun duurzaamheid verzekeren en corporate performance controleren. Gezien de software ingebouwde processen en cross-platform technologie benut —volledige web-gebaseerd en geïntegreerd met elke ERP— kunnen onze klanten profiteren van tot wel 50% reductie van de total cost of ownership (TCO). Tagetik heeft meer dan 300 experts in 11 landen in dienst. Tagetik benut Information Builders performance management, integration en business intelligence (BI) mogelijkheden om complete informatie oplossingen voor C-level executives te verzorgen.

Voor meer informatie:

Terug naar boven

 

Teradata – Information Builders Partner

Teradata, onderdeel van NCR Corporation, biedt krachtige analytische oplossingen die zakelijke groei helpen stimuleren. Teradata™ oplossingen omvatten o.a. Teradata data warehouse en database, analytisch applicaties voor relatiebeheer, operatie en financieel management, business performance management, e-business en services. WebFOCUS van Information Builders levert rapporten die niet elders beschikbaar zijn en distribueert ze via het Web. Het gecombineerde resultaat: Een krachtige analytische enterprise oplossing die Teradata klanten in staat stelt hun bedrijven proactief te managen.

Terug naar boven

 

Unisys – Information Builders Partner

Unisys is een wereldwijd informatietechnologie diensten en oplossingsbedrijf wiens 39,000 werknemers klanten in meer dan 100 landen helpen technologie te gebruiken om kansen te grijpen, uitdagingen te overwinnen en succesvol te zijn in de wereldeconomie. Het bedrijf biedt een rijk portfolio aan zakelijke oplossingen op basis van haar expertise in consulting en systeemintegratie, outsourcing, netwerkdiensten en beveiliging, in combinatie met toonaangevende servers en gerelateerd technologie van enterprise klasse. Primaire verticale markten voor Unisys wereldwijd zijn financiële dienstverlening, transport, communicatie, media, private en publieke sectoren, waaronder klanten bij de federale overheid in de VS.

Terug naar boven

 

Vertica – Information Builders Partner

Vertica, een HP Company, is de voornaamste provider van next-generation analytics platformen die bedrijven in staat stellen munt te slaan uit hun data met de snelheid en op de schaal die benodigd is om significante waarde te leveren aan klanten en stakeholders. De schaalbaarheid en flexibiliteit van Vertica zijn ongeëvenaard in de branche, met 50 tot 1,000x snellere performance tegen 30 procent van de kosten van traditionele relationele database management systemen. Vertica wordt door klanten wereldwijd gebruikt, waaronder Zynga, Verizon, Guess Inc., Capital IQ, Mozilla, Twitter, Groupon en Comcast.

Terug naar boven