Training en Opleiding

Information Builders biedt u een complete lijn van praktijkgerichte trainingen. Voor elk product is minimaal één openbare opleiding beschikbaar. Een aantal daarvan wordt als openbare training ingeroosterd, een aantal wordt ingepland als er voldoende belangstelling is. Soms is het verstandiger om te kiezen voor een meer bedrijfsspecifieke training.
Het maakt daarbij niet uit wat uw rol in uw organisatie is: alleen door het volgen van de juiste training bent u in staat middels een vliegende start het maximale te halen uit uw investeringen in WebFOCUS en iWay.

Welke training kies ik?

Advies
U kunt natuurlijk uw eigen keuzes maken. We kunnen ons ook voorstellen dat er tal van vragen open blijven staan. Laat u niet tegenhouden om contact op te nemen om die vragen te beantwoorden, of voor een persoonlijk advies. Mail met onze trainingsafdeling via training_nl@ibi.com of bel rechtstreeks met onze Education Manager Nico Berger:
+31 (0)204563302.

Openbare training
In ons cursusoverzicht kunt u de geplande trainingen voor de komende periode vinden. Het volledige aanbod is daar ook vermeld. Wellicht wilt u een persoonlijk advies: vragen met betrekking tot training kunt u sturen naar training_nl@ibi.com. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze Education Manager Nico Berger: +31 (0)20 4563302.

Training on-the-job
Na het volgen van de training volgt altijd het toepassen in de praktijk. Om zo snel mogelijk op stoom te zijn adviseren wij om gebruik te maken van ons aanbod om Training-on-the-job te verlenen. De docent komt bij u langs en helpt u de verbinding tussen en theorie en praktijk te laten maken. Indien een compleet opleidingstraject geadviseerd wordt is Training-on-the-job altijd een essentieel onderdeel.

Trainingen op maat
De maatwerktrainingen van Information Builders laten u op een voordelige manier het geleerde in praktijk brengen. In overleg met de docent wordt het trainingsmateriaal, de data en/of de oefenomgeving aangepast. De cursisten leren hoe zij in de praktijk in hun eigen werkomgeving dienen te werken met de software van Information Builders.
Dit resulteert in een hoog leereffect en een hoge waarde voor uw investering!

Eén op één training
Eén op één trainingen bieden vaak extra mogelijkheden. Onderwerpen uit een open training kunnen vertaald worden naar uw specifieke applicatie. Bepaalde onderwerpen die niet tijdens een training zijn behandeld of niet zijn begrepen worden nader uitgelegd.
Ook wanneer onze planning niet overeenkomt met uw planning of prioriteiten, biedt een één op één training uitkomst.

In ontwikkeling
Alle genoemde trainingen zijn per direct beschikbaar om gegeven te worden.
De omschrijvingen op deze website zijn nog niet voor elke cursus in de Nederlandse taal beschikbaar. Deze documenten zullen op korte termijn digitaal beschikbaar gemaakt worden. Controleer daarom onze website regelmatig, of bezoek de website van ons hoofdkantoor http://education.informationbuilders.com.