Training en Opleiding

Information Builders biedt u een complete lijn van praktijkgerichte trainingen. Voor elk product is minimaal één cursus beschikbaar. Cursussen worden ingepland als er voldoende belangstelling is. Soms is het echter verstandiger om te kiezen voor een meer bedrijfsspecifieke training die u alleen of met enkele collega’s volgt.
Het maakt niet uit wat uw rol in uw organisatie is: alleen door het volgen van de juiste training bent u in staat middels een vliegende start het maximale te halen uit uw investeringen in WebFOCUS en iWay.

Welke training kies ik?

Advies
U kunt natuurlijk uw eigen keuzes maken. We kunnen ons ook voorstellen dat er tal van vragen open blijven staan. Laat u niet tegenhouden om contact op te nemen om die vragen te beantwoorden, of voor een persoonlijk advies. Mail met onze trainingsafdeling via training_nl@ibi.com of bel met ons algemene nummer +31 (20) 456 33 33 en vraag naar onze Education Manager.

Openbare training
Openbare cursussen, met deelnemers van meerdere bedrijven, worden ingepland als daar voldoende belangstelling voor is. Na het ontvangen van een bericht dat er belangstelling is voor een cursus nemen wij contact op met alle ons bekende opleidingscoördinatoren en ex-cursisten. In gezamenlijk overleg worden dan de cursus-dagen ingeroosterd. Just-In-Time dus, precies op het moment dat u de kennis nodig heeft en op het moment dat het in uw agenda past.

In ons cursusoverzicht kunt u de beschikbare cursussen vinden, inclusief een eenvoudige roadmap per type gebruiker. Aarzel niet om te overleggen met onze Education Manager (+31 (0) 20 456 3333 – training_nl@ibi.com). Vaak kunnen in overleg verschillende cursussen gecombineerd worden, met een tijds- en geldbesparing als resultaat.

Training on-the-job
Na het volgen van de training volgt altijd het toepassen in de praktijk. Om zo snel mogelijk op stoom te zijn adviseren wij om gebruik te maken van ons aanbod voor Training-on-the-job. De docent komt bij u langs en helpt u de verbinding tussen en theorie en praktijk te laten maken. Indien een compleet opleidingstraject geadviseerd wordt is Training-on-the-job altijd een essentieel onderdeel.

Trainingen op maat
De maatwerktrainingen van Information Builders laten u op een voordelige manier het geleerde in praktijk brengen. In overleg met de docent worden het trainingsmateriaal, de data en/of de oefenomgeving aangepast. De cursisten leren hoe zij in de praktijk in hun eigen werkomgeving dienen te werken met de software van Information Builders.
Dit resulteert in een hoog leereffect en een hoge ROI op uw investering!

1-op-1 training
Deze 1-op-1 trainingen bieden vaak extra mogelijkheden. Onderwerpen uit een openbare training kunnen vertaald worden naar uw specifieke applicatie. Bepaalde onderwerpen, die niet tijdens een training zijn behandeld of niet zijn begrepen, worden nader uitgelegd. Ook wanneer onze planning niet overeenkomt met uw planning of prioriteiten, biedt een 1-op-1 training uitkomst.