Focal Point: het WebFOCUS Developer Forum

Focal Point is een interactief kenniscentrum voor WebFOCUS developers, architecten en engineers. Dit forum is ontworpen om innovatie in de ontwikkeling van enterprise business intelligence applicaties te stimuleren, via discussie en samenwerking binnen de community. Focal point is toegankelijk op http://www.informationbuilders.com/FocalPoint
De service is gratis en volledig beschikbaar in het Engels.

Focal Point geeft toegang tot veel bronnen:

Exclusieve content

Focal Point biedt exclusieve content, waaronder demonstraties van onze meest innovatieve technologieën.

WebFOCUS nieuwsbrief

De WebFOCUS nieuwsbrief wordt zesmaal per jaar gepubliceerd en bevat technische en analytische informatie over de bestaande en komende versies van onze Business Intelligence oplossing WebFOCUS. Een abonnement wordt op verzoek verleend. Abonnees hebben toegang tot het nieuwsbrief archief.

Training

Focal Point gebruikers hebben niet alleen toegang tot alle documentatie maar ook tot een hele reeks cursussen over de WebFOCUS en iWay oplossingen. Focal Point verschaft bovendien praktische gidsen met tips voor succesvolle implementaties, configuratie en onderhoud van onze producten. Ook zijn op ontwikkeling georiënteerde webcasts, workshops en evenementen beschikbaar.

Support met Online InfoResponse

Information Builders Technical Support biedt een technische kennisbank en diverse services en hulpmiddelen om ontwikkelaars te helpen antwoorden op hun vragen te vinden of om eenvoudigweg meer over onze producten te weten te komen. Focal Point gebruikers hebben eenvoudige toegang tot deze service.

Als u WebFOCUS developer bent, raden we u aan om uw product op Focal Point te registreren.