Oplossingen in actie


 

Business Intelligence, Data Integrity, en Integration oplossingen voor elke functie, elke industrie

Dankzij de oplossingen van Information Builders hebben onze klanten geen barrières meer op weg naar succes. Ontworpen om aan een breed scala van informatiebehoeften te voldoen, wordt onze technologie door duizenden klanten in elke economische sector gebruikt om een grote verscheidenheid aan functionele processen te ondersteunen en te verbeteren.

Tal van onderzoeken wijzen het uit. Tot op de dag van vandaag zijn er maar weinig bedrijven die de informatie in hun systemen ten volle benutten. Ongeacht uw behoeften of uw bestaande IT-omgeving, de flexibele en eenvoudige oplossingen voor business intelligence en integratie van Information Builders leveren echte resultaten op. Wij helpen u AL uw bedrijfsinformatie te integreren en af te leveren, waar en wanneer het nodig is en in het juiste formaat. Met Information Builders versterkt u uw operaties, maximaliseert u de prestaties en wint u aan concurrentievoordeel.

Ontwikkeling en implementatie

Information BuildersProfessional Services organisatie telt specialisten met ervaring in elke functionele categorie en in vele verticale industrieën om u te helpen bij uw implementatiebehoeften.

De juiste oplossing voor uw specifieke behoeften

Klantgerichte BI apps

Klantgerichte BI apps, zoals het ScoreBoard van US Bank, verhogen het klantbehoud in het concurrerende consumentenbankieren