Rapportages en analyses voor Facebook

Zijn uw kopers tevreden met hun nieuwe product?
Vinden ze dat ze waar voor hun geld hebben gekregen?
Wat vinden ze van de kwaliteit?

De antwoorden op dergelijke cruciale vragen over de merkbeleving zijn vaak te vinden op Facebook, dat kan dienen als thermometer voor het sentiment over uw bedrijf, producten, diensten en medewerkers. Information Builders' Facebook Adapter stelt u in staat om die belangrijke data gemakkelijk te benaderen.

Analyse van het sentiment in uw Facebook content

Krijg inzicht met Social Data Mining, sentiment-analyse en meer

Met de Facebook Adapter van Information Builders kunnen business intelligence (BI) ontwikkelaars en bedrijfsanalisten Facebook content rechtstreeks ontginnen om onmiddellijk inzicht te krijgen in cruciale informatie – zonder dat ze tijd, geld en moeite hoeven te besteden aan enquêtes die uiteindelijk gedateerde informatie verschaffen.

De Facebook Adapter helpt bedrijven inzicht te krijgen in de bewegingen in het sentiment rondom cruciale topics, zoals het imago, de producten, services en medewerkers van een bedrijf door informatie aan het licht te brengen die voor demografische categorieën kan worden geanalyseerd en gedistribueerd. Marketing en klantenservice-teams zijn zo in staat om vast te stellen of hun campagnes hun doel bereiken en of processen verbeterd moeten worden.