Oplossingen voor Mobile Reporting: Omarm het mobiele kanaal - zonder de complexiteit

BI, ur BFF

Als de baas je wat vraagt, moet je je antwoord klaar hebben, niet pas als je weer achter je bureau zit. Jouw informatie moet er altijd zijn – bij besprekingen, in het café, aan de ontbijttafel. Wij voorzien in een compleet platform voor business intelligence (BI), information integration en data integrity dat ongeëvenaard is in zijn mogelijkheden om bedrijfsinformatie af te leveren - bij iedereen die dat nodig heeft en op elk apparaat.

WebFOCUS Mobile: Build Once. Deploy Everywhere.

BYOD FTW!

Information Builders' WebFOCUS BI platform brengt dashboards, rapportages, kaarten en andere visualisaties naar ieder mobiel platform, inclusief iOS, Android en BlackBerry, zonder dat apparaat-specifieke codering nodig is. Dankzij het gebruik van de HTML5-standaard stellen onze mobiele oplossingen organisaties in staat om snel en veilig rapportages, analyses en dashboards  te verspreiden die er voor een betere merkbeleving op alle devices hetzelfde uitzien en zich hetzelfde gedragen. Voor iOS bieden we ook de unieke native app Mobile Faves die, zodra geactiveerd op het apparaat van de gebruiker interactie heeft met het WebFOCUS Mobile Portal om content op iPhones en iPads te beheren en te bekijken. Het resultaat: WebFOCUS helpt bedrijven om informatierijke apps sneller te verspreiden dan elk ander BI-platform. Het geeft de gebruiker de mogelijkheid om alle informatie overal te benaderen en te analyseren.

411 4 E1?

Ja, informatie voor iedereen. Bij Information Builders partneren wij al jarenlang met onze klanten om de gemakkelijkst te gebruiken informatiesystemen ter wereld te kunnen maken die regelmatig worden verspreid onder tienduizenden medewerkers en partners zonder dat ze training nodig hebben. Veel van onze klanten gebruiken WebFOCUS zelfs voor extern gerichte BI-apps die naar honderdduizenden van hun klanten gaan. Een hoog niveau van mobiele adoptie biedt nieuwe kansen om medewerkers beter te laten werken, met partners interactie te hebben en klantrelaties te verdiepen. Geen enkel ander BI-platform bereikt zoveel mensen op zoveel apparaten als WebFOCUS.

WTH? No DQ? SMH...

Als je je informatie met zoveel mensen deelt, moet die wel juist zijn. Information Builders verschaft iWay Software data quality tools die voorzien in reconciliation, matching and merging, master data management (MDM) en zelfs mobile data stewardship mogelijkheden – waardoor uw gebruikers zullen strijden over iOS versus Android, in plaats van of de cijfers wel kloppen. En nog beter: deze functionaliteit voor datakwaliteit is toepasselijk voor alle mobiele toepassingen, niet alleen voor BI: elke app heeft baat bij betere data.

TMI? LOL

Soms lijkt het erop dat u teveel informatie heeft om op te nemen in uw mobiele business intelligence apps. Gelukkig maken de iWay Software integratieoplossingen het gemakkelijk om data uit elk soort systeem te halen en deze naar uw mobiele apps te brengen – of de informatie nu opgesloten is in legacy-systemen of vast zit in proprietary ERP- en CRM- applicaties, of het nu big data is of een berg aan kleine transacties, en of data van een dag oud goed genoeg is of dat het real-time moet zijn.  De meest tijdvretende en arbeidsintensieve fase in de ontwikkeling van mobiele apps – informatie integratie - kan met iWay Software drastisch worden verkort.

TTYS IRL?

Neem vandaag contact met ons op als u de oplossingen van Information Builders voor mobile business intelligence, data integrity, en information integration wilt bespreken.

Gebruikers van Information Builders oplossingen voor Mobile BI: