Informatieoplossingen voor elk domein in de onderneming

Elk functioneel domein van de onderneming heeft andere informatiebehoeften. Terwijl de ene afdeling misschien genoeg heeft aan globale rapportages, heeft de andere gedetailleerde analyses en real-time key performance indicators (KPIs) nodig. Sommige groepen zijn afhankelijk van het intranet en self-service applicaties, terwijl andere hun informatie via draadloze verbindingen willen krijgen.

Information Builders' business intelligence (BI), integratie en data-integriteit oplossingen verschaffen de schaalbaarheid, flexibiliteit en robuuste functionaliteit om tegemoet te komen aan uw bedrijfsbehoeften, wat die ook zijn. Wij helpen u informatie af te leveren bij wie deze nodig heeft, in het formaat, op de manier en het tijdstip die vereist zijn. Onze BI en analyse-oplossingen werken naadloos samen met alle grote standaard-applicaties, zoals PeopleSoft, SAP en Lawson om de reikwijdte van uw enterprise resource planning (ERP) oplossingen te vergroten.

Ontwikkeling en implementatie

Information BuildersProfessional Services telt specialisten met ervaring in elke functionele categorie en in vele verticale industrieën om u te helpen bij uw implementatiebehoeften.

Bekijk de oplossingen van Information Builders voor deze functionele domeinen: