International Summit 2017 in Breda

Dit jaar organiseert Information Builders Benelux haar eigen en grootste relatiedag van 2017 op dinsdag 30 mei. Deze dag, beter bekend als Summit, is een gratis eendaags evenement waar wij u informeren over onze producten en over de laatste trends in Self-Service Business Intelligence en Analytics. Datavisualisatie, In-Document Analytics, Data Governance, Big Data en informatiemanagement zijn enkele van de onderwerpen die aan bod zullen komen.

Naast presentaties van Information Builders, worden er verschillende case studies van andere gebruikers gepresenteerd en stellen tal van partners zich aan u voor. In de middag zijn er breakout sessies waarbij we dieper ingaan op de functionele en technische mogelijkheden van de producten.

Kortom, Summit 2017 is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe mogelijkheden van onze producten en tegelijkertijd te netwerken met klanten, partners en medewerkers van Information Builders.

Registreer nu om op de hoogte te blijven van de Summit 2017!

 

PLENAIRE SESSIES
09:00 - 10:00 Registratie & Partner Expo
10:00 – 10:15 Welkom
Dennis Bartels, VP Country Manager of Information Builders Benelux
10:15 – 11:00 Enhancing Policing Through Technology* 
Charlotte-Mecklenburg Police Department bestrijdt misdaad met behulp van Predictive Analytics. De agenten op straat hebben real-time informatie tot hun beschikking bij het uitoefenen van hun vak. Leidinggevenden kunnen personeel inzetten in gebieden waar een verhoogde kans is op criminele activiteiten, waarmee operationele kosten efficiënter en misdaadbestrijding gestroomlijnder wordt.
Politiechef Monroe deelt zijn inzichten met betrekking tot de 21st Century Policing Initiative, een initiatief opgezet door het Witte Huis. Hij gaat in op de gebruikte oplossing en de manier waarop dit zich heeft ontwikkeld in de afgelopen tijd. Hij deelt ook zijn ervaringen voor wat betreft de implementatie in het Charlotte-Mecklenburg Police Department en de lessen die daaruit te trekken zijn.
Chief Rodney Monroe
11:00 – 11:30 Koffiepauze
11:30 – 12:00 Monetizing Data, Analytics and IoT*
Recente studies tonen aan dat veel organisaties geïnvesteerd hebben in projecten rondom datamanagement en business analysis en dat slechts 20% van deze organisaties tevreden is met de resultaten. Big Data projecten zijn moeilijk te kwalificeren als het gaat om hun waarde.
Deze sessie informeert u over de manier waarop bedrijven hun investeringen in data kunnen maximaliseren en hoe men gebruik maakt van business analysis ten einde kosten te besparen en verkopen te doen toenemen. Hierbij komen nieuwe technologieën zoals “AI” (Artificial Intelligence) en “IoT” (Internet of Things) aan de orde.
Michael Corcoran, SVP & Chief Marketing Officer, Information Builders
12:00 – 12:30 Information Builders New Innovations Spotlight*
Door middel van een korte presentatie geven wij u een overzicht van een aantal opvallende ontwikkelingen waar Information Builders momenteel aan werkt. We horen heel graag wat u vindt van deze geplande ontwikkelingen.
Christopher Barnes, Competitor Intelligence Manager, Information Builders
12:30 - 13:30 Netwerklunch
BREAKOUT SESSIES
  MODERN BI & ANALYTICS INFORMATION MANAGEMENT WORKSHOPS
13:30 - 14:15 WebFOCUS Roadmap*
In deze sessie informeren wij u over de nieuwe features in WebFOCUS evenals ook alle vernieuwingen die voor de komende 12-18 maanden gepland staan. We laten u zien hoe deze nieuwe features kunnen functioneren in uw huidige applicaties.
De presentatie behandelt onder andere onderwerpen als WebFOCUS 8.2.01M, Responsive Design en Collaborative Portal behandelen.
Christopher Barnes, Competitor Intelligence Manager, Information Builders
The True Impact of Bad Data*
De gevolgen van slechte datakwaliteit in een organisatie zijn bekend, maar hoe zouden onze processen eruit zien als de data wel correct en betrouwbaar zouden zijn?
In deze sessie gaan we in op wat de voordelen van een datakwaliteits-initiatief kunnen zijn en hoe zo’n initiatief op te zetten. We bespreken het proces van verbetering, best practises en hoogtepunten.
Daniel Teixeira, iWay Solutions Architect, Information Builders
Modern Uses of WebFOCUS
De wereld van Business Intelligence & Analytics verandert in snel tempo en WebFOCUS gaat daarin mee. In deze technische sessie laten we u zien welke moderne functionaliteiten mogelijk zijn met WebFOCUS 8.2. Denk hierbij aan mogelijkheden rondom Embedded BI of de wijze van het opbouwen van Portals en Dashboards.
Kris Van Dyck, Business Architect, Information Builders
14:30 - 15:15 Going Beyond Just Dashboards with BI Portal
Een Business Intelligence & Analytics omgeving is meer dan alleen statische dashboards. Met BI Portal stelt u uw gebruikers in staat om zelf de controle te hebben over hun omgeving en te zorgen dat zij de voor hen belangrijke informatie binnen handbereik hebben.
In deze sessie tonen we u een aantal mogelijkheden om uw eindgebruikers op de juiste manier te bedienen.
Niels Koops, Technical Manager Benelux, Information Builders
iWay Roadmap
In de iWay Roadmap bespreken we de producten waarvan we op korte termijn een nieuwe release verwachten en leggen we uit wat er momenteel gebeurt in de wereld van datamanagement en welke strategische richtingen wij gekozen hebben.
Deze sessie belicht onze visie op Big Data & API en biedt handvatten om uw zakelijke kennis te gebruiken in uw organisatie met betrekking tot uw data governance initiatieven.
Hans Heerooms, iWay Senior Solution Architect EMEA, Information Builders
Improving User Experiences with Customer Facing Iterative InfoApps
Internet is een moderne manier van artikelen bestellen. Denk aan bedrijven zoals Bol.com of Coolblue. Deze websites bieden een eenvoudige en overzichtelijke manier voor gebruikers om de gewenste artikelen te selecteren.
Soortgelijke methodieken zijn ook interessant voor Self Service BI. Hoe laten we gebruikers van WebFOCUS zelf rapportages en analyses maken, zonder ze een opleiding of uitgebreide ondersteuning te hoeven geven?
Kris Van Dyck, Business Architect, Information Builders
15:30 - 16:15 Balancing Data Discovery with Self Service Analytics
Self Service Analytics is hot. WebFOCUS biedt deze functionaliteit aan via Tools en Apps. In deze technische sessie tonen we u, door middel van een aantal demonstraties, de diverse technieken die hiervoor beschikbaar zijn binnen WebFOCUS.
Kris Van Dyck, Business Architect, Information Builders
Five Things to Focus On for Faster MDM Results
Deze sessie belicht oorzaken waarom datamanagement projecten in het algemeen en MDM projecten in het bijzonder zo’n uitdaging zijn voor organisaties. We bespreken het proces dat zorgt voor snellere oplevering van datamanagement-oplossingen en leggen uit hoe Information Builders’ integratieoplossingen passen bij deze aanpak.
James Cotton, iWay Solution Director EMEA, Information Builders
Best Practices in Data Management, Mastering & Governance
Door middel van een demonstratie van onze iWay Data Quality Suite laten we u zien welke best practices we zijn tegengekomen in onze projecten rondom datamanagement. Daarnaast belichten we ook de rol die data governance speelt in dit geheel en welke aandachtspunten hierbij van belang zijn.
Niels Koops, Technical Manager Benelux, Information Builders
16:15 - 18:00 Afsluiting, awards, expo, netwerkborrel, netwerk round tables

* Deze presentatie is in het Engels

Dennis Bartels
VP Country Manager Benelux
Information Builders

Chief Rodney Monroe
Retired Chief of Police
Charlotte-Mecklenburg PD

Michael Corcoran
Chief Marketing Officer
Information Builders

Christopher Barnes
Competitor Intelligence Manager
Information Builders

Niels Koops
Technical Manager Benelux
Information Builders

Kris Van Dyck
Business Architect Benelux
Information Builders

Daniel Teixeira
iWay Solutions Architect
Information Builders

Hans Heerooms
iWay Senior Solution Architect EMEA
Information Builders

James Cotton
iWay Solution Director for EMEA
Information Builders

Tijdens de Summit kunnen bezoekers langs onze partners TechData en Plainwater gaan, die de waarde van hun oplossingen, producten en diensten zullen demonstreren.
De combinatie van de Information Builders tools met de Plainwater BI-expertise, brengt de oplossing voor jouw informatievraagstukken zonder gedoe of overbodige kosten. Door kwaliteit te leveren, goed te luisteren en oprecht te adviseren weten Plainwater en Information Builders sterke relaties met de klant te bouwen. Omdat we overtuigd zijn elkaars sterke punten zullen we deze benutten met een strategische samenwerking. Samen zijn we in staat om informatievraagstukken van A tot Z aan te pakken en onze klanten te voorzien van de complete oplossing die jouw organisatie vooruit helpt.
TechData is een wereldwijde value-added distributeur van computerproducten, -software en -diensten. Als mondiale verkoop- en marketingorganisatie heeft TechData verkoopafdelingen die gericht zijn op specifieke marktsegmenten en een strategie die zich focust op de behoeften van klanten en leveranciers.

Klanten van TechData zijn onder andere onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's), OEM's, systeem-ontwerpers, systeemintegrators, systeembouwers, service providers en value-added IT resellers.

There are currently no dates for this event at this location. You can find events near you on our worldwide events page or fill out our Call me form to inquire about upcoming events in your area.