International Summit 2018 | Utrecht

A new intelligence for a connected world

De wereld is meer en meer met elkaar verbonden en informatie-gestuurd, waarbij mensen, systemen en objecten als nooit tevoren met elkaar in verbinding staan. Bedrijven worden uitgedaagd om een ​​toenemende hoeveelheid en verscheidenheid data te gebruiken om hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe denk- en handelswijzes.

De populaire International Summit-serie van Information Builders zal dit jaar nog inspirerender zijn. Bezoek ons op 11 september in Media Plaza, Utrecht. Verkrijg de inzichten die u nodig hebt om te slagen - alles op één plek.

De agenda zal handvatten bieden om zakelijke uitdagingen aan te pakken, waaronder:

  • Hoe u een betrouwbare gegevensbasis kunt bouwen om de juiste inzichten te verkrijgen
  • Toepassingen om BI & Analytics beter te verankeren in uw organisatie
  • Maximale waarde uit uw data halen

Het is een waardevolle kans om samen met collega's en andere organisaties te ontdekken welke rol informatie speelt bij het slimmer maken van onze wereld.

Leer de beste methodieken voor het toepassen van analytisch inzicht in de gehele organisatie en ontdek hoe AI en predictive en prescriptive analytics u kunnen helpen bedrijfsprocessen te automatiseren, versnellen, optimaliseren en te gelde te maken voor extra concurrentievoordeel.

Registreer u nu via het formulier.

 

Plenaire Sessies
09:00 Registratie & Partner Expo
10:00 Opening
Dennis Bartels, VP Country Manager Benelux, Information Builders
10:15 Keynote: How Customers Use Our Enterprise Solutions
11:00 Pauze
11:30 A New Intelligence for a Connected World: Information Builders
Frank Vella, Chief Operating Officer, Information Builders
12:00 The Innovations of Our Enterprise Solutions
12:30 Lunch & Partner Expo
Breakout Sessies
13.30 Digital Transformation: From Data Quality to Artificial Intelligence
James Cotton, iWay Solution Director EMEA, Information Builders
Solution Space: WebFOCUS Roadmap
Jim Thorstad, Senior Director Product Management, Information Builders
Labs: Introduction to Data Quality and Master Data Management with Omni-Gen
Joengkie Liem, Pre-Sales Solution Architect, Information Builders
14.30 How to monetize, measure and manage information as an asset
Vicky Lozovsky, Director of Market Strategy, Information Builders
Solution Space: iWay Product Innovations and Roadmap
James Cotton, iWay Solution Director EMEA, Information Builders
Labs: Introduction to Business Intelligence & Analytics with WebFOCUS
Kris Van Dyck, Pre-Sales System Engineer, Information Builders
15.30 What the Internet of Things Means for Your Data and Analytics Capabilities
Christopher Barnes, Pre-Sales System Engineer EMEA, Information Builders
Embedding WebFOCUS into your Business Application
Jim Thorstad, Senior Director Product Management, Information Builders
Labs: Deep Dive into InfoApps, In-Document Analytics, Infographics and Mobile with WebFOCUS Designer
Vicky Lozovsky, Director of Market Strategy, Information Builders Kris Van Dyck, Pre-Sales System Engineer, Information Builders
16:15 Networkborrel & Partner Expo
16:45 Einde programma

 

Tijdens de Summit kunt u onze sponsorende partners bezoeken, die de waarde van hun oplossingen, producten en diensten aan u demonstreren.
Data is onmisbaar om als organisatie succesvol te kunnen zijn. Voor zowel operationele processen als strategische keuzes geldt: Data is de bron voor inzichten waarop beslissingen gebaseerd worden. Wij maken uw data FIT FOR PURPOSE zodat u de juiste beslissingen neemt. Data Kitchen haalt meer waarde uit data. Dit doen we door uw Data Governance op een hoger niveau te brengen of door projecten op het gebied van Data Quality, Data Levering, Data Intelligence, GDPR Compliance of Data Management opleidingen.
www.datakitchen.nlNGDATA® helpt datarijke bedrijven – bijvoorbeeld in de financiële dienstverlening, media en telecom – om consistente en slimme klantervaringen te bieden. Het klantendataplatform Lily Enterprise™ stelt mensen centraal binnen elke onderneming. Lily's Customer DNA leert voortdurend en in realtime van menselijk gedrag om de beste klantervaring te bieden. NGDATA werkt met verschillende bedrijven wereldwijd, zoals Belfius Bank, Innogy and Telenet. Het van oorsprong Vlaamse bedrijf is in Nederland gevestigd in Amsterdam en beschikt over vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië/Pacific.
www.ngdata.comEffectieve stuurinformatie ontstaat uit het combineren van bronnen. Plainwater realiseert met Business Intelligence-oplossingen één duidelijke informatie-waarheid uit de verschillende datastromen. Hiermee is het verkrijgen van inzicht eenvoudig, beheersbaar en bestendig voor de lange termijn. Vanuit Plainwater helpen we organisaties met advies en realisatie rondom architectuur, datawarehousing, data kwaliteit, data integratie, analyse, rapportages en dashboards. We gebruiken hierbij onder andere het Information Builders platform. IT is daarbij geen oplossing voor de complexiteit, maar een middel om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Zo creëren we heldere inzichten en herkenbare cijfers.
www.plainwater.nlTech Data connects the world with the power of technology. Ons totaalaanbod van producten, services en oplossingen, gespecialiseerde vaardigheden en expertise in next-generation technologieën bieden channel partners de mogelijkheid de producten en oplossingen te leveren die de wereld nodig heeft om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen. Het bedrijf staat op de 83e plaats in de Fortune 500® en is reeds negen jaar op rij een van Fortune’s 'World’s Most Admired Companies'.
www.techdata.com


There are currently no dates for this event at this location. You can find events near you on our worldwide events page or fill out our Call me form to inquire about upcoming events in your area.