Benelux User Group

User Groups – Gratis, Open Roundtables beheerd door Gebruikers
Gebruikersgroepen zijn uiterst waardevolle toevoegingen aan de informatiebronnen voor gebruikers van de oplossingen van Information Builders. Door lid te worden van, en waar mogelijk actief deel te nemen aan, een gebruikersgroep is het mogelijk om te overleggen met collega-gebruikers van andere bedrijven en te leren van technische experts.

Het doel van de Information Builders Benelux Usergroup is heel simpel: het delen van product informatie, programmeer technieken en ervaringen met andere klanten en technische experts om het maximale rendement uit de investering in de software te halen.

Informatieve Sessies
Klanten demonstreren aan elkaar hun gebouwde applicaties en delen hun Best Practices. Ze bespreken de uitdagingen en resultaten, delen hun tips en technieken met de medeleden. Experts van Information Builders vullen dit aan met uitleg en demonstraties van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden. Door deze combinatie wordt het mogelijk om de efficientie van het ontwikkel-, analyse- en uitvoer-proces te maximaliseren.

Samenwerking
Wereldwijd worden jaarlijks meer dan 100 bijeenkomsten gehouden van Information Builders Usergroups. De meeste lokale groepen organiseren tweemaal per jaar een bijeenkomst. Daarnaast worden in groter verband de jaarlijkse Summit User Conference in de Verenigde Staten georganiseerd, en de lokale International Summits in de diverse landen. In de Usergroups is een grote diversiteit aan leden vertegenwoordigd, van eindgebruikers tot system integrators, van projectleiders tot consultants, zowel zeer ervaren als volledige beginner, vanuit verschillende soorten bedrijven. De leden werken actief samen en ontdekken op deze manier nieuwe mogelijkheden om hun productiviteit te vergroten en de maximale waarde uit hun oplossingen te halen.

Deelname

Klik hier om deel te nemen aan de FOCAL POINT community
Klik hier om opgenomen webinars over een groot aantal onderwerpen te bekijken